alexandersk (Foto: iPhoto, © ep)
alexandersk (Foto: iPhoto, © ep)

Alexander Skarsgård om kjendistilværelsen

– Jeg ble nesten paranoid når folk kjente meg igjen som barn.

Det kan være vanskelig å være barn av skuespillere, i hvert fall om vi skal tro Alexander Skarsgårds intervju i bladet «King».

– Jeg ble nesten paranoid når folk kjente meg igjen som barn. Det gjorde meg utrolig usikker og jeg fikset det virkelig ikke, forteller han.

Les også:Slik har Hollywood fått øynene opp for Sverige

Vanskelig

Det er Expressen som i dag gjengir intervjuet med Skarsgård. Her forteller han hvordan han som 13-åring fulgte i sin pappas fotspor og fikk hovedrollen i filmen «Hunden som log», en forandring fra ukjent til kjent, som var vanskelig for en så liten gutt.

– Jeg var en ung tenåringsgutt, en liten gutt på vei til å bli en mann. Jeg gjorde mitt beste for å finne ut hva alt handlet om og hvem jeg var, så å lese om «skuespilleren Alexander Skarsgård» gjorde meg skikkelig dårlig, sier Skarsgård.

Les også:Nå blir «True Blood»-paret foreldre

Solid navn

Etter noen år slapp skrekken, og siden den tid har den unge skuespilleren bygget seg opp et godt og solid navn i Hollywood. Med meritter som «True Blood», «Melancholia» og «Battleship», er forskjellen stor fra den lille tenåringsgutten som fulgte etter sin far.

Les også:Så langt vil «Battleship»-kjekkasen gå for å kapre drømmedama

Bestevenner

Om dagen har Alexander blitt større enn sin pappa Stellan, og de er begge to glade for å kunne jobbe sammen som far og sønn.

– Min pappa er en av mine beste kompiser og jeg respekterer han utrolig mye, sier han til King.