Ole Gunnar Solskjær fortsetter i Molde. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Ole Gunnar Solskjær fortsetter i Molde. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Solskjær fortsetter i Molde: – Leter ikke etter jobb

Det ble klart på en pressekonferanse klokken 1230.

Ole Gunnar Solskjær har de siste dagene vært sterkt linket til Aston Villa.

På en pressekonferanse like etter klokken 1230 lørdag, informerte imidlertid Molde om at Solskjær fortsetter som manager i klubben.

– Vi har tenkt å ta dette videre sammen med Ole Gunnar. Vi tror at han er den riktige til å ta det sportslige apparatet videre. Vi har en kontrakt med Ole Gunnar, og vi ser ingen grunn til å gjøre noen endringer, sier Østein Neerland, styreleder i Molde Fotballklubb.

– Søker ikke etter jobb
Fredag ga Kjell Inge Røkke og Aker beskjed om at de trekker seg ut av Molde, som en reaksjon på at Solskjær dro til Birmingham tidligere på dagen for å prate med Aston Villa.

– Jeg har sagt mange ganger at jeg har ambisjoner om å bli manager i Premier League, men jeg søker ikke etter jobb. Jeg trives veldig godt i Molde. Og jeg føler ikke at jeg har mistillit fra noen, sa Solskjær på pressekonferansen.

Solskjær beklager
Han beklager at ting ble som de ble.

– Jeg må beklage at det kom ut som det gjorde. Jeg kommer til å snakke med Kjell Inge. Kommunikasjonen kunne helt sikkert vært bedre og tydeligere, sier Solskjær og legger til at han kun fokuserer på jobben i Molde.

– Jeg har ingen tilbud. Jeg har kontrakt i to år til, og jeg forholder meg til at jeg skal bli her.

Lørdag formiddag var Solskjær i flere møter med spillerne og lederne i Molde. Nå er det altså klart at manageren fortsetter i klubben og leder Molde mot Sandnes Ulf søndag.