Mario Gomez vet veien til nettmaskene (Foto: Matthias Schrader/Ap)
Mario Gomez vet veien til nettmaskene (Foto: Matthias Schrader/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Norsk 2.divisjon og CL-finale danner lørdagens oddsdobbel

Vi stoler på to hjemmelag.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

55. Levanger - Buvik (0-1) H: 1,45 U: 4,50 B: 3,20

102. Bayern München - Chelsea H: 1,75 U: 3,35 B: 4,15

Spillfrist: 15.55

Totalodds: 2,54

Få gratis kortleser her!

55. Levanger - Buvik (0-1) H: 1,45 U: 4,50 B: 3,20

Oddsenligaen, avd. 2. Levanger har raden T-U-S-S-S. Etter å ha vunnet 5-0 her over Nardo ble Aalesund 2 slått 2-1 borte. Med Ivar Sollie Rønning og Hördur Magnusson på topp har de sterke spillere fremover. Bjarni Holm Adalsteinsson (f) soner sin tredje og siste kamp. Buvik ser ut til å falle helt i gjennom. Opprykkerne har tapt alle kampene, og står med 7-18 i målprotokollen. I mai har de tapt 2-4 hjemme for KFUM og 1-6 hjemme for Kristiansund. Gjestene har flere spillere ute og Levanger skal få gode arbeidsvilkår hjemme på Moan.

Buvik er gitt 1-0-ledelse fra start. De har 0-2-3 med dette utgangspunktet, Levanger 2-1-2. Levanger bør kunne score 3-5 mål og samtidig slippe inn maksimalt ett. 1,45 er odds i toppklasse for en klar hjemmeseier.

102. Bayern München - Chelsea H: 1,75 U: 3,35 B: 4,15

Champions League. Finale. Spilles på Bayern sin hjemmebane Allianz Arena i München. Bayern München har kjempet på mange fronter denne sesongen, men står uten tittel til nå. I Bundesliga endte de på 2.plass åtte poeng bak Borussia Dortmund, mens de tapte cupfinalen mot samme motstander forrige helg med sifrene 2-5. I sluttspillet i Champions League slo de ut Basel med 7-1 sammenlagt, så Marseille etter 2-0 seiere både borte og hjemme, mens semifinalen mot Real Madrid ble dramatisk da begge lag vant sin hjemmekamp med 2-1 og tyskerne til slutt tok seg videre etter straffesparkkonkurranse. På skadefronten ser det rimelig bra ut med mannskapet til Jupp Heynckes, men de må klare seg uten David Alba (f), Holger Badstuber (f) og Luiz Gustavo (f) som alle soner karantene. Chelsea har hatt en meget skuffende sesong i Premier League der 6.plass gjør at de må vinne her om det skal bli CL-spill til høsten. Et trofè er allerede sikret da de vant over Liverpool i FA-cupfinalen, mens de avsluttet serien med 2-1 seier hjemme over Blackburn søndag. John Terry (f), Branislav Ivanovic (f) Ramires (mb) og Meireles (mb) soner alle karantene. Gary Cahill og David Luiz starter antagelig på forsvarsplass, en duo som har gått skadet i flere uker. Bayern har fordel av hjemmebane og deres fravær er ikke like tunge som Chelsea sine. Man må kunne stille spørsmål med stopperparet til Chelsea siden de ikke har spilt kamper på en hel måned. 1,75 er både konkurransedyktig og interessant for innsatser.