Øyvind Alsaker
Øyvind Alsaker
Øyvind Alsaker
Øyvind Alsaker

Se FC Football: – Gråt med headset for første gang i mitt liv

Øyvind Alsaker om serieavslutningen i Premier League, Fotball-Englands beste pai og Coventry-reklame på Finnsnes. Se sesongens siste ordinære FC Football.

I sesongens siste ordinære FC Football får vi besøk av Øyvind Alsaker, som opplevde serieavslutningen på nært hold. Han har svarte hull i hukommelsen, og gråt for første gang med headset på.

Men han har kommet seg til hektene nå. Så da tar vi oss også tid til å se på da han mistet mikrofonen sin til lykkelige City-fans, en fyr som feirer med å kysse en plastbanan og øyeblikket da United-fansen innser at de ikke blir seriemestre.

Se den ferske sesongavslutningen av FC Football i videovinduet øverst i saken!

En ting alle fotballklubber i England har til felles, er at de serverer en pai. Vi dro til England for å sjekke hvilken pai som var den beste, og de uavhengige ekspertene var enige: den beste paien finnes i Morecambe. Men da vi kom til Morecambe viste det seg at det var et annet problem: hvem lager den beste fotballpaien i Morecambe. Alt blir heldigvis ryddet opp i, i løpet av denne ukas FC Football.

Les også: Aston Villa-ekspert: - Spent på om Solskjær er sterk nok

På hjemmebanen til Finnsnes i Troms, finnes det en lang reklame for Coventry City. Grunnen er at Herleif Hanssen er fan av både Finnsnes og Coventry, og har valgt å slå sammen interessene på denne måten. Reporter Mathias Skarpaas har møtt han, og funnet ut hvor mye det koster å reklamere for favorittklubben sin.