maryk (Foto: CJ GUNTHER, © la)
maryk (Foto: CJ GUNTHER, © la)

Mary Kennedy tok sitt eget liv

Dypt savnet av venner og familie.

Onsdag ble Mary Kennedy, gift med Robert F. Kennedy Jr., funnet død i en låve bak huset deres i Bedford New York. Det var mistanke om at hun tok sitt eget liv, men det ble ikke bekreftet av familien.

I dag ble det derimot bekreftet at hun selv valgte å avslutte livet.

Les også:Nakenbilder av Kennedy funnet hos Warhol

Separert

Mary og Robert F. Kennedy Jr. ble separert i 2010, etter 16 år som ektepar, men var fortsatt gift da hun døde. Sammen har de fire barn.

Mary led av depresjon store deler av livet sitt, og i et intervju med New York Times skal Kennedy Jr. har sagt at han tili tider ikke har skjønt hvordan hun kom seg gjennom dagen.

– Hun hadde mye smerte store deler av livet sitt, fortsatte han.

Les også:Donna Summer mente kreften kom fra 11. September-angrepet

Hadde problemer

Mary skal, i tillegg til å lide av depresjon, ha hatt problemer med både alkohol og narkotika, og i 2010 skal hun ha blitt arrestert hele to ganger for å kjøre i påvirket tilstand, skriver US Magazine.

Les også: Tone tror på et liv etter døden

Elsket

Hun var elsket av Kennedyfamilien, og Robert skal ha sagt at hele familien annså henne som en Kennedy, enda før de hadde giftet seg. Roberts søster, Kerry, skal ha vært Marys beste og eldste venninner, og det var slik de to ble introdusert for hverandre.

– Du vet hvordan du noenganger hører ting som at det føles som om man har mistet høyrearmen? Det føles som jeg har mistet halve kroppen min, halve sjelen min, fortalte Kerry.