jolie] (Foto: Evan Agostini, © EA KXS**NY**)
jolie] (Foto: Evan Agostini, © EA KXS**NY**)

- Hun var for god for meg

Billy Bob Thornton følte han ikke kunne nå opp til kona.

- Hun var for god for meg.

Angelina Jolies eksmann Billy Bob Thornton, sier han ødela ekteskapet med Angelina Jolie fordi han følte han ikke var god nok for henne.

Skuespilleren som var gift med Angelina fra 2000 til 2003 sier konas økende stjernestatus gjorde forholdet vanskeligere, melder The Daily Mail.

Følte seg som Quasimodo

– Angie, følte jeg helt klart var for meg og på ett eller annet punkt, hvis du føler noen er for god for deg så kommer du til å ødelegge det. Jeg syntes alltid jeg var en slags Quasimodo eller Phantom of the Opera som gjemte seg i katakombene. Og når jeg var med henne tror jeg at det virkelig nådde toppen, sier 56-åringen til TV showet Nightline.

– Jeg ødela det. Enten du er kjendis eller ikke, så legger det mye press på deg å være i et forhold. Da jeg og Angie ble gift, på den tiden var jeg mer berømt enn henne og så ble hun en svær greie og det er vanskelig i forhold. Folk sa faktisk at jeg ikke fortjente å være med henne.

Les også:Nå er det bekreftet: Brad og Angelina gifter seg

Fortsatt gode venner

Jolie har gått videre og har seks barn med Brad Pitt som hun også nylig ble forlovet til.

Men hun er fortsatt god venn med eksen og har til og med skrevet forordet til den nye boken hans, «The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts.»

– Han er vittig og kan få deg til å le til ansiktet ditt gjør vondt, skriver hun.

Thornton er stolt av ekskona og tror Brad Pitt er riktig mann for henne.

– Vi er kjempegode venner og det vil vi alltid være. Jeg er stolt av hvordan hun takler å ha en familie. Hun er herlig for Brad, og han er herlig for henne. Jeg støtter dem 100 prosent. Angie er en liten jente, og en kvinne og en tenåring, - alt i ett.

Les også: Angelina Jolie: – Brad fant meg på gulvet