The Voice Elisabeth Kristensen
The Voice Elisabeth Kristensen

Dette visste du ikke om The Voice-Elisabeth

Semifinalisten om den hittil ukjente lidenskapen.

I kveld inntrer Elisabeth Kristensen og de syv gjenværende deltakerne scenen i den hittil tøffeste fasen av «The Voice», nemlig semifinalen.

Les også: Slik stemmer du på din «The Voice»-favoritt

Det er ingen tvil om at musikken har en helt spesiell plass i hjertet til Lofoten-jenta. Men 38-åringen har også en annen stor interesse:

– Så snart jeg lærte meg å gå begynte jeg å sparke ball. Jeg er skikkelig fotballgal, forteller Elisabeth som er ekstra glad i de hvite og blå.

– Jeg begynte tidlig å følge med Tottenham. Da var det Thorstvedt, Lineker, Gascoigne og Iversen som gjaldt. Nå i dag følger jeg med på blant annet Bale, Defoe og Adebayor.

Se og diskuter alle «The Voice»-opptredenene så langt!

Guttejente

– Jeg var nok litt guttejente da jeg vokste opp, og hang meg på guttene og spilte ball med de, til deres store fortvilelse, smiler hun lurt.

Selv om Elisabeth har endret seg mye siden den tid vedvarer fortsatt entusiasmen for fotball.

– Jeg har vokst litt fra den fasen å være guttejente, nå kan jeg bruke både kjole og sminke og sånt som moren min var litt fortvilet over at jeg ikke kunne før.

– Uvirkelig, rart og rørende

Fredag etter fredag har Elisabeth imponert med stemmen og den hese knekken sin, og fått flest seerstemmer på Hannes lag.

– Jeg synes både det er uvirkelig, rart og rørende på samme tid. Jeg er selvfølgelig kjempe-, kjempe-, kjempeglad for det, sier en ydmyk Elisabeth som vil gi noe tilbake.

– Nå føler jeg at jeg bør reise litt rundt omkring og spille for alle de som har stemt på meg. For jeg tar det ikke for gitt, og det håper jeg de vet.

Men i forkant av kveldens direktesending er Elisabeth likevel litt redd.

– Jeg håper de ikke har brukt opp stemmekvoten sin på meg.

Se Elisabeth og de andre syv deltakerne gi alt i kveldens semifinale klokken 20.00 på TV 2.