tsh (Foto: TV 2)
tsh (Foto: TV 2)

Madcon-Tshawe: – Håper vi blir bøtelagt

Madcon deltar i det omstridte billøpet Gumball 3000.

Etter en tøff 17. mai-feiring var Madcon-doen Yosef og Tshawe var glade for at billøpet Gumball 3000, som som går fra New York til Los Angeles, ikke starter i dag. Men allerede i neste uke setter de kursen mot statene for å delta.

Tidligere har billøpet, som har hatt store kjendiser som David Hasselhoff og rapperen Xhibit på startstreken, fått en del kritikk.

– Kjerring bak rattet

Det er vill festing underveis, og hvert år blir mange deltakere pågrepet og bøtelagt for lovovertredelser.

– Jeg håper at vi blir det. Jeg blir litt skuffa om vi ikke blir det, for å være helt ærlig. Det er ikke Gumball-race hvis ikke det skjer, føler jeg, sier Tshawe Baqua til «God kveld Norge».

– Jeg tror det kommer til å skje i Gumball-racet, men bare ikke med oss. For vi har jo med oss Peters og kona (Peter Peters, Madcons manager og kona Camilla Pihl, journ. anm), legger Yosef Wolde-Mariam til.

Guttene er ikke imponert over managerens ferdigheter bak rattet.

– Peters er ei kjerring bak rattet, fastholder Tshawe.

– I 60-sonen kjører han i 30 liksom, påpeker Yosef.

Har ikke førerkort

Den over 4800 kilometer lange turen skal gjennomføres på en uke. Tshawe har ikke førerkort, men det plager han ikke nevneverdig.

– Jeg kommer til å ligge horisontalt hver dag, egentlig. Når solen er oppe. Det er jo tross alt, som Yosef sa, en fest hver kveld. Og jeg sier ikke nei takk til det. Spesielt ikke når vi er på en tur som denne. Jeg er ikke interessert i den delen av racet, for å si det sånn, uttaler Tshawe.