bademote
bademote

Bademote til ulike kroppsfasonger

Bikinisesongen kan noen ganger komme litt brått på. Vi hjelper deg å finne frem i bikinijungelen.

Badetøy er noe de aller fleste jenter har et blandet forhold til.

Å gå inn i et prøverom vinterblek og kanskje litt utrent, er ikke alltid en selvtillitsboost akkurat. Det er mye som er morsommere.

– Får ikke hjelp

Men sommeren kommer - og det er bare å stupe i det.

– Vi synes det er fælt, etter en lang vinter, å kle av oss og gå inn i prøverommet og vise kroppen vår. Mange er usikre på hvilken modell en skal velge, og får kanskje ikke god nok hjelp. Der tror jeg det største problemet ligger, men det kan man heldigvis gjøre noe med, forteller Lully Kiøsterud.

I videovinduet over kan du se Lully gi sine tips og råd til hvordan du finner frem i bikinijungelen.

Les også: Slik får du lekre sommerføtter

Alle passer noe

Hun er opptatt av at alle passer noe, også de som er veldig store. Du må bare finne det som er flatterende for din kropp.

– Du kan få bikinier i samme serie, men forskjellige topper og truser som dekker forskjellige behov. Er du liten og nett, så har du bikinitopp som går tvers over, du har trekant som kan være fin og sporty, og du har push up-en som mange ønsker seg. Buksen er for mange enda verre, men heldigvis er moten litt retro nå så man kan være elegant samtidig som man har en høy variant. Jeg tror mer på den normale skjæringen på trusen, forteller hun.

Invester i et par topper eller serronger, som du lett kan slenge på deg når du skal gå til lunsj eller bare ta en gåtur langs strandkanten.

Vær positiv

Lully mener hun kan finne en badedrakt eller bikini som alle vil føle seg vel i.

– Det handler om å få god hjelp, fordi mange er veldig usikre og litt negativt innstilt. Vi er nok litt psykologer også, og hvis de takler situasjonen på en positiv måte så går de ut med badetøy som de vil føle seg vel med på stranden.

Les også: Det er ikke for sent å få seg sommerjobb