HamKam–Bodø/Glimt

Viljen til å vinne var mindre enn frykten for å tape, uavgjort på Briskeby

Kamma fikk besøk av topplaget Bodø/Glimt på Briskeby til et oppgjør det var knyttet store forventninger til. To lag som forfekter en offensiv fotball skulle møtes til dyst, på en flott regnvåt kunstgressbane. Dessverre for de fremmøtte ble det en meget sjansefattig kamp hvor begge lag mest av alt ville unngå å tape. Resultatet ble 0–0 i en kamp som ikke går inn i historiebøkene som den største 16. mai festen.

Det var to lag som hadde tatt hensyn til hverandres styrker og det preget spillet både i 1. og 2. omgang. En sjansestatistikk som etter rapportene viste 1–1 sier vel det meste om at det var en godt taktisk gjennomført kamp defensivt av begge lag, men at den store underholdningen uteble. Det nærmeste man kom scoring i de første 45 minuttene var da Sane ladet kanonen, skuddet forandret retning men hjemmelagets keeper Hogan fikk avverget. Kammas beste mulighet kom rett før slutt da innbytter Sildnes fikk et godt innlegg fra Nedrebø, men headingen havnet dessverre for hjemmelaget i den borterste stolpen.

Etter kampen sa Glimts kaptein Berg seg fornøyd med ett poeng borte, og fortsatte de slik med seier hjemme og uavgjort borte så ville det bli bra til slutt.

Neste runde reiser Kamma til Sandvika Stadion for å møte bunnlaget Bærum. Med seier vil de kunne henge seg på topplagene, men samtidig er det heller ikke så altfor stor avstand til de lagene som blir betegnet å ha hatt en svak sesongstart. Glimt tar imot Sandefjord på Aspmyra i rundens toppkamp.

KAMPFAKTA: HamKam–Bodø/Glimt 0–0

MÅL:

GULE KORT

HJEMMELAG: Dahle, Gundersen

BORTELAG: Sane

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Hogan–Jevne Hagen/Bjerke, Asani, Aalmen, Riise–Nedrebø, Berg Hansen, Dahle–Jensen, Gundersen, Lehne Olsen

INNBYTTER HJEMMELAG: Hagen for Jensen (74), Sildnes for Dahle (84)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Londak–Jacobsen, Braaten, Wemberg, Imingen–Knarvik, Berg, Sane–Berglann, Braaten, Johansen

INNBYTTER BORTELAG: Robertsen for Berglann (82), Saltnes for Berg (84), Khalili for Johansen (91)