molde_solskjær
molde_solskjær

Sjekk fotballryktene 17. mai: – Solskjær favoritt til Aston Villa-jobben

Og Manchester City blir koblet til det som kan krype og gå av spisser i verdensklasse. Sjekk torsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:
Er det allerede årets mest irriterende overgangssaga? Robin van Persie får nok ikke fred før han signerer ny kontrakt med Arsenal eller gir beskjed om at han er klar for en ny klubb. I dag er det Daily Mirror som gir oss «nyheten» om at Manchester United skal være villig til å matche kontraktstilbudet til byrival Manchester City. Vær så snill Van Persie, bestem deg før EM!

Heldigvis kan vi glede oss over at en annen klubb visstnok skal ha droppet sine Van Persie-planer. Juventus vil nemlig satse alt på å gjøre Napoli-stjerne Edinson Cavani til deres nye spiss i stedet. Manchester City følger nøye med.

Tottenham + Emmanuel Adebayor var en oppskrift som fungerte bra denne sesongen. Nå innrømmer 28-åringen at han aller helst ønsker å fortsette for London-klubben, fremfor å dra tilbake til Manchester City. Utlån til USA eller Russland kan være aktuelle alternativer.

Nikica Jelavic' gamleklubb Rangers sliter tungt med økonomien om dagen. Derfor har Everton-spissen gitt beskjed til sin nye arbeidsgiver om at de bør prøve å skaffe seg Steven Naismith på billigsalg. En pris på under 20 millioner kroner høres ut som noe David Moyes drømmer om en kald vinternatt.

Ole Gunnar Solskjær kan havne tilbake i Premier League igjen. Denne gang som manager. Molde-sjefen lanseres nemlig som mulig arvtaker for Alex McLeish i Aston Villa. Det er Daily Mirror som melder om ryktene, og oddsen for at Solskjær blir å finne på Villa Park neste sesong har falt drastisk hos britiske bookmakere. Ifølge Tidens Krav skal Villa-eier Randy Lerners fly ha ankommet Kristiansund 17. mai.

Etter at Cristiano Ronaldo forsvant til Real Madrid har Nani utviklet seg til å bli en av de viktigste kreative spillerne til Manchester United. For tiden jobbes det med å fornye kontrakten til portugiseren, men United er ikke interessert i å beholde ham for enhver pris. Derfor skal de være villig til å selge for rundt 280 millioner kroner om kontraktsforhandlingene drøyer for lenge, skriver The Sun.

Samme avis skriver også at Manchester City har Zlatan Ibrahimovic i kikkerten. Noe forteller oss at City kommer til å bli linket til stort sett alle spissene i verden før de eventuelt bestemmer seg for å kjøpe noen.

For trodde du vi var ferdige med City? Neida, engelske nettaviser storkoser seg når de har et lag med rike eiere som ønsker å bruke penger. Da er det lett å lage rykter. Så hvorfor ikke bare koble dem til Athletic Bilbaos Fernando Llorente i samme slengen? Han koster jo «bare» rundt 250 millioner kroner og storspilte i Europaligaen denne sesongen.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Nani
Nani

Øvrig:
Montpelliers Younes Belhanda har blitt linket til Premier League-klubber som Arsenal og Liverpool, men planlegger nå å bli værende hos laget som trolig blir fransk seriemester.

Oscar Cardozo er et navn flere store europeiske klubber har hatt på blokken sin en periode. Nå skal Benfica ha gitt 28-åringen beskjed om at han kan forlate Portugal i sommer. Chelsea og CSKA Moskva nevnes som mulige arbeidsgivere.

Synes du Barcelona trenger en ny spiss? Vel, det synes de visst på Camp Nou. I alle fall om en skal tro på ryktene som kobler Luis Suárez til Spania. Liverpool-spissen kan være mer tilbøyelig til å forlate Anfield etter at manager Kenny Dalglish ga seg i går.

Paris Saint-Germain ser ikke ut til å klare målet om å bli franske seriemestere denne sesongen. Så hva gjør en rik klubb når de ikke får det til på første forsøk? De spytter inn litt mer penger og prøver igjen. Ezequiel Lavezzi virker jo som en spiller med talent, så det er nok ikke så dumt om klubben fra den franske hovedstaden faktisk henter Napoli-stjernen, slik ryktene i fransk media sier.

Inter skal være nær ved å sikre seg Freddy Guarín på permanent basis. Colombianeren kom på lån til italinerne i vårsesongen og har imponert såpass at de ønsker å kjøpe ham ut av kontrakten med Porto.

Det er ikke alle som ønsker å ta steget ned en divisjon. Villarreal-forsvarer Mateo Musaccio er én av disse. Nå planlegger han å droppe det Segunda-klare laget til fordel for Roma.

Det var alt for ryktene på 17. mai. Nyt dagen, og ikke ta alt du leser for seriøst!

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Napolis Ezequiel Lavezzi (t.h.) i duell med Inters Dejan Stankovic. (Foto: STRINGER/ITALY/Reuters)
Napolis Ezequiel Lavezzi (t.h.) i duell med Inters Dejan Stankovic. (Foto: STRINGER/ITALY/Reuters)