Monika Blomeid og Shaun Bartlett (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)
Monika Blomeid og Shaun Bartlett (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)

«The Voice»-Monika: – Det var ikke så kult forrige fredag

Deltakeren om publikums reaksjoner, utstemming og drømmemenn.

Sist fredag måtte «The Voice»-mentor Magne Furuholmen ta det vanskelige valget om hvem han ville sende videre i konkurransen av Monika Blomeid og Shaun Bartlett. Det var Monika som trakk det lengste strået og fikk bli i konkurransen - men det har ikke bare vært en glede å gå videre.

– Når man leser det svart på hvitt «du fortjener ikke dette her» så er det klart at det er noe som stikker, sier 25 år gamle Monika og sikter til noen av de negative reaksjonene hun fikk da Shaun måtte forlate talentprogrammet.

Å vente på avgjørelsen til sin mentor var heller ikke lett.

Magne Furuholmen (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)
Magne Furuholmen (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)
– Jeg hadde en vond klump i magen da jeg stod der, det var ikke nødvendigvis det at jeg kanskje skulle ut, men fordi jeg sto der med Shaun. Han har vært en av de artistene jeg har blitt kjent med i «The Voice» som jeg har respektert mest, fordi han er så dyktig og har holdt på så lenge, forteller hun.

Se intervjuet med Monika ovenfor!

– Ikke så kult

25-åringen innrømmer at følelsene var mange og blandede under forrige livesending, spesielt fordi det er vanskelig å se meddeltakere ryke ut av konkurransen.

– Det var helt enormt å få lov til å gå videre, men det er noe med det at man blir så godt kjent og, så jeg synes ikke det var så kult.

Se og diskuter alle «The Voice»-opptredenene så langt her!

Monika om drømmemannen

Fredag klokken 20.00 står 25-åringen nok en gang på scenen i en ny direktesendt runde, der det avgjøres hvem som går videre til den store finalen 25. mai. Hundretusener av nordmenn benker seg foran TV-skjermen for hver sending, og det medfølger også økt oppmerksomhet for deltakerne.

– Det er noe her og der. Litt på Twitter og en Facebook-melding her og der, innrømmer Monika.

I motsetning til for eksempel Shaun Bartlett har ikke frieriene funnet vei til deltakeren ennå, men den single 25-åringen vet i det minste hva hun leter etter hvis det skulle dukke opp beilere.

– Skal vi gå inn på det området der, altså? Nå ser jeg for meg saftige overskrifter, «Drømmemannen til Monika!». Vær god mot meg, det er første prioritet. Han kan godt være høyere enn meg. Høy, kjekk og god mot meg, ler hun.

Se Monika synge «Blowin' In The Wind» live her:

615457