TKFN710 frieri beskåret (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)
TKFN710 frieri beskåret (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)

Fridde under Torsdag kveld-innspilling

Følelsene var i sving under innspillingen av Torsdag kveld fra Nydalens sesongavslutning.

Å påstå at det ble følelsesladet under innspillingen av Torsdag kveld fra Nydalens sesongavslutning, er ikke å ta i for hardt.

Midt blant skuespillere, studiostab og kulisser bestemte nemlig Håvard Øyahals (29) fra Nesbru seg for å fri til sin kjære Camilla (22), noe som kom som en overraskelse på såvel Camilla som alle andre som befant seg i studio.

Frieriet skjedde spontant

Og sesansen var da heller ikke planlagt av Håvard selv.

- Jeg har hatt ringen i lomma en stund nå og egentlig bare ventet på den rette anledningen, forteller han. - Og da vi satt der skjønte jeg at dette kunne være en gylden mulighet. Det er jo artig å finne på noe spontant.

Paret har vært sammen en stund, og de har også diskutert forlovelse og ekteskap tidligere, men i følge frieren kom selve frieriet helt overraskende på hans kjære.

- Hun ble veldig overrasket, ja, men heldigvis gikk selve gjennomføringen bedre enn jeg hadde håpet. Da jeg først hadde bestemt meg for å fri der og da, ble jeg veldig nervøs, selv om jeg var ganske sikker på hva hun ville svare. Heldigvis gikk alt som jeg hadde håpet.

Bryllup neste sommer

For Camilla svarte selvsagt ja på frieriet, men bryllup blir det ikke på en stund.

- Det er fryktelig mye som skjer i år, sier Håvard, så vi satser vel på neste sommer.

Selv kan vi ikke annet enn å ønske paret lykke til og regner det for ganske sikkert at de legger vielsen til et noe bedre egnet sted enn Nydalen Studio.

Her finner det første Torsdag kveld-frieriet sted.
616478

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!