tevezplakat (Foto: Steve Drew)
tevezplakat (Foto: Steve Drew)

Tevez truet på livet – beskyttes på hemmelig adresse

Carlos Tevez blir beskyttet av bevæpnede sikkerhetsvakter mens politiet etterforsker flere drapstrusler mot Manchester City-stjernen.

Carlos Tevez holdt opp en plakat med en gravstein og teksten «R.I.P, Fergie (hvil i fred, Fergie)» under Citys feiring av ligagullet mandag kveld.

LES OGSÅ: Tévez sier unnskyld for Ferguson-plakat

Nå er flere hundre drapstrusler rettet mot Carlos Tevez både gjennom den sosiale nettverkstjenesten Twitter og andre kanaler, skriver den svenske avisen Aftonbladet.

Tevez sin adresse utenfor Manchester spredte seg på nettet sammen med drapstruslene. Politiet ser svært alvorlig på saken.

– Beskyttes på hemmelig adresse
Carlos Tevez befinner seg nå på en hemmelig adresse og får beskyttelse av bevæpnede sikkerhetsvakter.

Politiet i Manchester erfarer at Tevez kan bli utsatt for angrep av hooligangruppen «Men in Black», som også truet Wayne Rooney på livet og dukket opp utenfor spillerens hus da kan vurderte å forlate Manchester United til fordel for Manchester City for to år siden.

De ropte mot spilleren og prøvde å komme i kontakt med ham via hustelefonen. På et banner sto det også: «Signer for City og du er død».

LES OGSÅ: Rooney ba om politihjelp

Både Carlos Tevez og Manchester City har gått ut og sagt unnskyld til både Ferguson og Manchester United etter episoden med plakaten.

– Jeg ble revet med i øyeblikket og mente absolutt ikke å være respektløs overfor Sir Alex Ferguson, som jeg beundrer både som person og manager, sier Tévez ifølge ITV.

LES OGSÅ: Dette var ikke en spesielt snill melding til Fergie, Tevez

BESKYTTES: Carlos Tevez er blitt truet på livet av hooligangruppen «Men in Black» etter å ha hånet Ferguson. Nå beskyttes han på en hemmelig adresse. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
BESKYTTES: Carlos Tevez er blitt truet på livet av hooligangruppen «Men in Black» etter å ha hånet Ferguson. Nå beskyttes han på en hemmelig adresse. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

– En hensynløs handling
Argentineren gikk fra United til City i 2009 og har i ettertid ikke vært en spesielt populær mann på Old Trafford.

– Det å lage plakaten var i utgangspunktet en hensynsløs handling. Carlos viste alvorlig mangel på dømmekraft da han valgte å vise plakaten frem, sier en talsperson for City ifølge The Guardian.

– Klubben ønsker å uttrykke hvor dypt vi ber om unnskyldning til Sir Alex Ferguson og Manchester United for det som skjedde.

Her kan du se jubelscenene fra Manchester mandag:

616203

Les mer om serieavslutningen i England:

Her svartner det fullstendig for Sky Sports-eksperten

Manchester Citys comeback: – Mer dramatisk enn Solskjærs mål i 1999

Se dagens Fotballfrokost: «Mirakelmennene» fra City hylles

Her tar ekstatiske City-fans over TV 2s mikrofon

De Jong til TV 2: – Blir en lang natt med mye alkohol

– Nå skjer miraklene på andre siden av Manchester

Ferguson gratulerer City med gullet: – Det er fortjent