Torgeir Børven (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
Torgeir Børven (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Helnorsk dobbel 16.mai

Full runde i både Tippeliga og Adeccoliga gir en pen dobbel

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

63. Start - Notodden (0-1) H: 1,78 U: 3,75 B: 2,85

78. Odd Grenland - Sandnes Ulf H: 1,60 U: 3,60 B: 4,80

Spillfrist: 17.55

Totalodds: 2,85

Få gratis kortleser her!

63. Start - Notodden (0-1) H: 1,78 U: 3,75 B: 2,85

Adeccoligaen. Start har seriens beste tropp. Så langt har de 2-0-0 hjemme og 1-3-0 borte. Det er dog verd å merke seg at de har gjort unna fire av de antatt mest vriene bortekampene allerede. Søndag vant de en rimelig trist affære borte mot Kongsvinger med 1-0. Hjemme er både HamKam og Strømmen slått 3-1. Espen Hoff (mb) fikk en smell i helgen, og han er noe usikker før denne. Notodden står med 2-0-4. Søndag vant de 3-0 hjemme over et redusert og blekt Sandefjord. Gjestene har ellers slått Bryne 3-0 hjemme. I de fire øvrige har de ikke scoret. Bortekampene er henholdsvis tapt 0-2 for Ullensaker/Kisa, 0-1 for Tromsdalen og 0-1 for HamKam. Av de seks som stadig er ute savnes Nuno Marques (k), Paal Christian Alsaker (mb) og Bardh Shala (a) mest.

Notodden er gitt 1-0-ledelse fra start. De har altså ikke scoret borte og her møter de et solid forsvar. Start har vunnet begge sine to spilte hjemme med to mål. Vi mener de skal kunne vinne komfortabelt også i denne. 1,78 for en klar hjemmeseier anses som spillbart.

78. Odd Grenland - Sandnes Ulf H: 1,60 U: 3,60 B: 4,80

Tippeligaen. Odd Grenland har hevet seg etter en svak start og står med 2-2-0 siste fire. Etter 2-2 her mot Tromsø vant de hele 4-1 borte over Hønefoss, der uttellingen riktignok var god. Noe av grunnen til bedring i resultatene er at skadeproblemene har avtatt og hjemmesidene melder at de fleste er friske og raske til denne, men Mattias Andersson (a) har vært febersyk og regnes som usikker. Han har uansett bare spilt tre av lagets åtte kamper til nå. Sandnes Ulf har hatt en fin sesongstart med 3-3-2 og er poenget foran vertene. Poengfangsten vil nok stort sett komme på hjemmebane og til nå er fem av åtte spilt hjemme i Sandnes. Bortekampene har gitt 1-3 tap for Brann, 1-3 tap for Tromsø, samt 4-3 seier borte over skadeplagede Fredrikstad. Sist spilte de 1-1 hjemme mot Rosenborg. Til denne har de skadeproblemer og bredden i stallen er ikke allverden. Andreas Westlye (mb) som har spilt halvparten av lagets kamper blir ute til etter sommerferien, Anel Raskaj (mb), som har spilt 8 av 8 til nå er suspendert og Aksel Berget Skjølsvik (mb) som har spilt 8 av 8 og er lagets toppscorer med tre mål er høyst usikker. Bjørnar Holmvik (f/mb) har vært ute grunnet benbrudd i to og en halv måned, men fikk sine første minutter for andrelaget mandag, dette blir trolig for tidlig. Odd ser ut til å være på gang etter skadeproblemene har avtatt og Sandnes Ulf har flere nye fravær i midtbaneleddet som vil svekke en allerede tynn tropp. 1,60 på hjemmeseier er spillbart