M2M
M2M

Derfor har hun vært taus
om M2M-bruddet i ti år

– Det ble fremstilt som om jeg var hun slemme som droppet venninna for en solokontrakt til mange millioner.

Det har vært mange spekulasjoner rundt hvorfor M2M – bandet med Marion Ravn og Marit Larsen – ble oppløst.

Samtidig ble også vennskapet oppløst.

Marion Ravn. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Marion Ravn. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
I ti år har begge svart ordknapt på hvorfor, men i et intervju med Dagbladet Inne & Ute forteller Ravn at det ikke lå noe dramatikk bak bruddene.

Les også: Her øver Marion Ravn seg på bryllupstalen

Medieskapt catfight

– Det var ting som ble gjort feil den gangen. Det var veldig dumt at vi ikke gikk sammen ut i media og sa at bandet var oppløst. Men det var medieskapt at vi hadde en catfight. Mange vokser fra barndomsvennene sine. I dag ser man lett hvor forskjellige vi er, sier hun.

Like etter at M2M, som fram til bruddet hadde turnert i USA sammen med det populære søskenbandet Hanson, ble oppløst, bestemte det internasjonale plateselskapet Atlantic at det skulle satses tungt på Marion. Og ikke på Marit.

– I media ble det fremstilt som om jeg var hun slemme som droppet venninna mi for en solokontrakt til mange millioner. Det husker jeg var kjempetøft i den perioden, for det var ikke sånn det var, sier Marion.

Les også: Marion Ravn gjør comeback med Marits ekskjæreste

– Et annet liv

På spørsmål fra bladet om hvorfor hun ikke har kommunisert dette tydeligere, svarer den gifteklare «Idol»-dommeren:

– Jeg har ikke hatt behov for å gå ut og si «jeg er misforstått». Det er lenge siden nå, og det blir lett feil fremstilt. Jeg møtte Marit da hun sang på en av «Idol»-rundene, da var det lenge siden vi hadde møttes. Vi snakket lenge backstage om hvor rart det var å møtes, at alt vi hadde opplevd føltes som et annet liv, en annen verden. Jeg er ferdig med det, og håper at folk heller kan se tilbake på M2M som noe fint.

Lykkelig

Det var i februar at Ravn avslørte at hun hadde blitt fridd til av snowboardkjæresten Andreas Wiig. De to har vært sammen siden 2006.

– Jeg har det kjempefint og er veldig lykkelig, sa Ravn til Se og Hør.

Hun sa at frieriet skjedde i Norge, og var veldig romantisk.