Zlatan Ibrahimovic headet inn 2 1 til Milan mot Roma og blir matchvinner. Da kan man juble som dette. (Foto: Luca Bruno/Ap)
Zlatan Ibrahimovic headet inn 2 1 til Milan mot Roma og blir matchvinner. Da kan man juble som dette. (Foto: Luca Bruno/Ap)
Hvilke klubber har Didier Drogba spilt for? (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Hvilke klubber har Didier Drogba spilt for? (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Zlatan går til PSG eller Manchester City

Og Manchester United, Arsenal og Newcastle jakter på Ligue 1-stjerne. Sjekk onsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

– Han kan komme til å signere for mange store klubber, som Chelsea eller Bayern München. Vi vil også gjerne se at Barcelona melder seg på i en eventuell budkrig

Ny utvikling i «van Persie-sagaen». Nå hevder den engelske avisen The Sun at Arsene Wenger vil tvinge van Persie til å bli værende ut kontraktstiden frem til neste sommer dersom han ikke forlenger. Van Persie er sterkt ønsket av klubber som Manchester City og Barcelona, men Arsene Wenger er fast bestemt på å beholde sin største stjernespiller på Emirates også kommende sesong.

Mapou Yanga-Mbiwa hjalp Montpellier til topps i Ligue 1 i Frankrike. Det har blitt lagt merke til. Både Manchester United, Arsenal og Newcastle jakter på underskriften til 22-åringen.

Barcelona vurderer en sensasjonell overgang for Didier Drogba. Chelsea-spissens kontrakt går ut i sommer, og Barcelona kan dermed hente 34-åringen gratis som Bosman-spiller. En talsperson for Barcelona bekrefter interessen for Drogba overfor den engelske tabloiden The Sun. Også AC Milan har Drogba i kikkerten.

Og Chelsea skal allerede ha funnet en erstatter for Drogba, uavhengig av om spissen forlater Stamford Bridge eller ikke. Medier i Portugal slår fast at Chelsea har forhandlet frem «en hemmelig avtale» som sørger for at Hulk flytter til London i løpet av sommeren. Overgangssummen for brasilianeren er ikke kjent.

Arsenal, Tottenham og QPR er alle interessert i å hente Juventus sin fotballegende Alessandro Del Piero. 37-åringen røpet etter sin siste kamp for Juventus at han sikter seg inn på å få kontrakt med en klubb i Premier League eller Championship.

Sunderlands manager Martin O'Neill vil hente Wolves-spissen Steven Fletcher og Chelsea-forsvareren Ryan Bertrand.

Ryktene rundt fremtiden til Kenny Dalglish har fått flere Liverpool-supportere til å se rødt og kritisere klubbeierne Tom Werner og John W Henrys behandling av skotten. De to amerikanerne vurderer å gi Dalglish sparken og erstatte ham med enten Roberto Martinez eller tidligere Chelsea-manager Andre Villas-Boas.

Yaya Toures agent Dimitri Seluk bekrefter i et intervju med spansk radio at midtbanespilleren kan komme til å forlate Manchester City til sommeren. – Han kan komme til å signere for mange store klubber, som Chelsea eller Bayern München. Vi vil også gjerne se at Barcelona melder seg på i en eventuell budkrig, sier agenten, ifølge The Daily Mail.

– Vi har uten tvil store midler tilgjengelig. Vi kan fremdeles konkurrere mot de beste med tanke på både lønn og overgangssummer

Manchester Uniteds direktør David Gill insisterer på at Manchester United kan konkurrere med de rikeste klubbene i Europa med tanke på finansielle muskler på overgangsmarkedet. Ifølge United-direktøren har Manchester United et overgangsbudsjett på 1,1 milliarder kroner i sommer - men sier at klubben vil være varsomme med å bruke alt med tanke på Uefas «Financial Fair Play»-regler. – Vi har uten tvil store midler tilgjengelig. Vi kan fremdeles konkurrere mot de beste med tanke på både lønn og overgangssummer, slår Gill fast til klubbens hjemmeside. Borussia Dortmund-duoen Shinji Kagawa og Robert Lewandowski har blitt koblet til Manchester United den siste tiden.

Southampton skal ha tilbudt Matt Jarvis en kontrakt og tilbudt Wolves 40 millioner kroner i overgangssum for kantsspilleren.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Yaya Toure (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Yaya Toure (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

Øvrig:

Det hersker stor usikkerhet rundt Zlatan Ibrahimovics fremtid i AC Milan. Bråket med trener Massimiliano Allegri gjør at Zlatan Ibrahimovic forlater Milan, melder det italienske nyhetsbyrået Ansa onsdag ettermiddag. Ifølge den svenske avisen SPORT-Expressen har Zlatan ringt til Milans visepresident Adriano Galliani for å få en forklaring på hvorfor trener Allegri skal ha diskutert et salg av angriperen med president Silvio Berlusconi. Paris Saint-Germain og Manchester City er ifølge italienske medier klar til å legge inn bud på Zlatan i sommer. Også Real Madrid følger bråket i AC Milan, og trener José Mourinho vurderer å hente svensken til Bernabeu.

Det italienske nyhetsbåret Ansa melder at Allegri krever at Zlatan selges dersom han skal fortsette som trener. Allegri og Zlatan skal ha havnet i en dyp konflikt – men bakgrunnen for bråket mellom treneren og stjernespilleren er ukjent.

SKAPER USIKKERHET: Zlatan Ibrahimovics agent vil ikke garantere at svensken er Milan-spiller kommende sesong. (Foto: ALBERTO LINGRIA/Afp)
SKAPER USIKKERHET: Zlatan Ibrahimovics agent vil ikke garantere at svensken er Milan-spiller kommende sesong. (Foto: ALBERTO LINGRIA/Afp)

Real Madrids keeper Iker Casillas vil forsøke å overtale Gonzalo Higuain til å takke nei til PSG og bli værende i Real Madrid også neste sesong.

Claudio Pizarro har bekrefter at han forlater Werder Bremen i sommer, men nekter å opplyse hvilken klubb han kommer til å fortsette karrieren i.

Franck Tabanou forlater Toulouse til fordel for Inter. Ifølge ulike medier betaler Inter 90 millioner kroner i overgangssum for Frankrikes U21-landslagsstjerne.

Roma-spissen Bojan Krkic sier at han stortrives i Serie A, og avviser at han ønsker seg tilbake til La Liga.

Barcelonas sportsdirektør Andoni Zubizarreta opplyser at klubben foreløpig ikke har mottatt noen konkrete bud på verken Gerard Pique og Dani Alves, som har blitt hyppig koblet til andre klubber i Europa den siste tiden.

Dimitar Berbatovs agent sier at spissen ikke er interessert i å spille for en annen klubb enn Manchester United i Premier League. Berbatov vil helst til en klubb i Italia. Lazio nevnes som den mest aktuelle klubben for Berbatov.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Dimitar Berbatov (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Dimitar Berbatov (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United