VRAKES: Flere engelske medier hevder at landslagssjef Roy Hodgson har gitt Rio Ferdinand beskjed om at han ikke får være med til EM. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
VRAKES: Flere engelske medier hevder at landslagssjef Roy Hodgson har gitt Rio Ferdinand beskjed om at han ikke får være med til EM. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

– Ferdinand får ikke være med til EM

Manchester United-spilleren vrakes som følge av forholdet til John Terry.

Englands nye landslagssjef Roy Hodgson skal ha gitt Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand beskjed om at han ikke får være med til sommerens EM-sluttspill i Polen og Ukraina.

Flere engelske medier, deriblant The Guardian, melder at Hodgson skal ha gitt Ferdinand beskjeden tirsdag, før han reiste til Chelseas treningsanlegg for en lengre prat med John Terry. Chelsea-kapteinen ser ut til å bli en del av den engelske troppen som tas ut onsdag, men det skjer på bekostning av Ferdinand.

De to midtstopperkjempene skal ikke være på bølgelengde etter at Terry angivelig skal ha kommet med rasistiske tilrop til Rio Ferdinands bror, Anton, under en kamp mot QPR tidligere denne sesongen. Terry må møte i retten 9.juli.

Hodgson skal nå ha feiet problemene til side ved å la Ferdinand sitte hjemme under mesterskapet.

Les også: Giggs og Ferguson best i Premier League

Det ryktes også at både Peter Crouch (Stoke) og Micah Richards (Manchester City) heller ikke får være med til EM. Skader gjør også at Hodgson må klare seg uten Kyle Walker (Tottenham) og Chris Smalling (Manchester United).

Terry ble fratatt kapteinsbindet på landslaget for andre gang i februar, og Liverpools midtbanestrateg Steven Gerrard er ventet å lede «Three Lions» under sommerens fotballfest.

England møter Norge til treningskamp på Ullevaal 26.mai.