tom (Foto: KGC 125, © dS)
tom (Foto: KGC 125, © dS)

Tom Cruise angrer på å ha hoppet i Oprahs sofa

– Følte det ikke på den måten.

Da Tom Cruise gjestet Oprah Winfrey i 2005 var han stormende forelsket, og litt gal. Så forelsket var stjernen at han bare måtte hoppe i sofaen, på TV, til jubel fra publikum.

Videoen svirret rundt en lang stund i ettertid, og flere stilte spørsmål ved Cruises mentale tilstand. Episoden toppet til og med Times Online sin kåring av de ti mest minneverdige Oprah-øyeblikkene i historien.

Les også:– Katie Holmes og Tom Cruise venter barn

Angrer

I den siste utgaven av Rolling Stones Magazine forteller for øvrig Cruise at han angrer på å ha hoppet i sofaen. Intervjuet er gjengitt av entertainmentwise.

– Når jeg ser tilbake, tenker jeg at jeg ikke føler det på den måten. Jeg skjønner hvordan det skjedde, men jeg føler det ikke sånn. Fortelle mennesker hvordan de skal leve livet sitt? Jeg så hva som skjedde og hvordan det ble redigert, forteller han Rolling Stones.

Les også: Katie Holmes ansatte Cruise sin datter

Ny film

Den 49 år gamle skuespilleren er snart aktuell med en ny film, en musikal, hvor han spiller en blanding av alle rockestjernene man kjenner til. Filmen heter «Rock of Angels» skuespillere som Catherine Zeta-Jones og Russell Brand blir også å se. Det sies at skuespilleren synger alle sangene i musikalen selv.