jtravolta (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)
jtravolta (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)

Trekker søkssmål mot John Travolta

Befant seg i New York da han trakasserte massøren.

Det har vært skrevet mye om John Travoltas forhold til menn den siste tiden, spesielt de seksuelle anklagene som er rettet skuespillerens vei.

I går kunne People melde at et av ofrenes advokat gikk ut i media og lovte Travolta «en helvetes kamp». I dag melder TMZ at kampen er avlyst og at det nå bare er et av ofrene som fortsatt anklager han for seksuell trakassering.

Les også: Ønsker full rettssak mot John Travolta

Naken

Det var en massør på Beverly Hills Hotel som anklaget Travolta for å ha kledt seg naken, og i semi-erigert tilstand skal han ha lagt seg på massasjebordet. Etter en time skal han imidlertid ha startet å beføle massørens ben, før han bevegde seg lenger opp og startet å massere massørens penis.

Les også: Her er sexskandalene som rystet verden

Befant seg i New York

Travolta har hele tiden nektet for hendelsen, han har blant annet lagt fram bevis for at han befant seg i New York samme tidspunkt som han skal ha seksuelt trakassert massøren. Det skal i tillegg ha vært andre mennesker med Travolta i New York det aktuelle tidspunktet.

Les også: Voldtektsanklaget TV-kjendis fullstendig renvasket

Trakk anklagelsene

Nå har altså anklager nummer en trukket tilbake anklagelsene, med andre ord er det bare anklager nummer to igjen, som også er massør.

Her skal Travolta ha seksuelt trakassert mannen på et hotell i Atlanta.