albaa (Foto: Columbia Pictures, © ps)
albaa (Foto: Columbia Pictures, © ps)

Jessica Alba: – Det var forventet at jeg skulle være en sexy actionjente

Følte seg objektifisert i starten av karrieren.

Jessica Alba ble tidlig kjent for sin fantastiske kropp og utseende. Nå forteller stjernen at hun følte seg objektifisert i de tidligste årene av karrieren.

For tiden nyter Alba rollen som tobarnsmor sammen med ektemannen Cash Warren, og har nettopp startet å jobbe med stylisten Brad Goreski. Han lærer Alba å bruke farger og kle seg moteriktig.

Les også:Jessica Alba fikk en jente

Mer enn en sexy kropp

Tidlig i karrieren hadde Jessica vanskelig for å overbevise folk om at hun var mer enn et vakkert ansikt og en sexy kropp.

– Det var forventet at jeg skulle være en sexy actionjente. Det føltes som om jeg ble objektifisert, og det var veldig ubehagelig. Jeg ville jo egentlig være «chic» og elegant, sier hun i juniutgaven av Marie Claire.

Det er USmagazine som gjengir deler av intervjuet.

Les også:Høygravid filmstjerne i trafikkulykke

Kler seg for seg selv

Nå som Jessica har blitt eldre innrømmer hun at hun har lært seg hvordan hun skal være sexy, men hun er fortsatt ikke veldig åpenlys.

– Det finnes kvinner som kler seg for menn, jeg kler meg for meg selv. Det tok litt tid å komme dit, men det å bli en mamma og føle seg voksen har hjulpet på, sier hun.

Les også:Jessica Alba: – Jeg var ikke naken

Savner det ikke

Hun trives godt i rollen som mor og sier selv at hun ikke savner tiden som sexsymbol noe særlig.

– Jeg likte den positive oppmerksomheten jeg fikk, men får jeg valget mellom at folk skulle lagt merke til hva jeg har på meg, enten negativt eller positivt, ville jeg heller latt være å sette et standpunkt og heller ha en fin samtale, avslutter hun.

Les også: Her får Jessica Alba ris på stumpen