Hødd IL - Ull/Kisa

Fortsatt suksess for nyopprykkede Kisa?

Kamp: Hødd IL – Ull/Kisa

Tidligere møter:

2011: Ikke samme divisjon

2010: Ikke samme divisjon

2009: Ikke samme avdeling

Tre siste kamper hjemmelag: Seier, Tap, Tap

Karantener hjemmelag:

Nøkkelspillere skadet hjemmelag: Grodås, Aursnes

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Karlsen, Sandal

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Nyland – Latifu, Klock, Lid-Kleppe, Brandal – Torset, Heltne Nilsen, Sandal – Ahmed, Standal, Helland

Tre siste kamper bortelag: Seier, Tap, Seier

Karantener bortelag:

Nøkkelspillere skadet bortelag:

Nøkkelspillere usikre bortelag: Nordnes, Kind Mikalsen

Antatt lagoppstilling bortelag:

Origi – Andresen, Flittie Onstad, Rosenkilde, Kristoffersen – Moen Hansen, Jørstad, Adebahr, Severeide – Holmen - Soltvedt

Kampvurdering:

Hødd har slitt hittil i år. Laget har prestert ustabilt, fra å slå serieleder Glimt hjemme til å bli utspilt i 5-0 tapet borte mot Alta. Hødd er det laget som har sluppet inn flest mål i årets serie så langt, og er nødt til å finne ut hvorfor de var så gode i fjor og forsøke å gjenskape og også forbedre de prestasjonene. Kisa har imponert så langt i år, og står med fire seire på sine seks første kamper. De fremstår som et meget sterkt kollektiv, noe de også gjorde i sist rundes sterke 3-1 seier borte mot Alta.

Vi er helt sikre på at hjemmelaget vil forandre formasjon fra sist kamp. Hjemme på Høddvoll vil de spille 4-3-3/4-4-2, og det vil gi noen forandringer på laget fra sist. Vi tror de spiller fire bak. Backene gir seg selv med Latifu og Brandal på backene. Stopperplassen er det mange om beinet på, men vi tror Klock er sikker. Så får Lid-Kleppe, Grimstad og Moltu krangle om den siste plassen. Mye av årsaken til laget svake start, tror vi, er alle formasjonsbyttene og ulike spillere i ulike posisjoner. I fjor var Hødd forutsigbare, men veldig gode i sin 4-3-3 formasjon. De stilte stort sett med de samme spillerne, og stort sett denne formasjonen. Vi tror Hødd kommer til å spille med en treer på midten med Heltne Nilsen, Sandal(hvis frisk) og Torset. Fremme vil de kjøre inn Ahmed på høyrekant, Standal på spiss og Helland på venstrekanten. Men mange andre kan dekke de ulike posisjonene, men dette er mest likt fjorårets lag(vi tror Karlsen fortsatt er ute med skade).

Kisa har ingen nye skader å melde om. Nordnes er nærmere å være kampklar nå etter sin overtråkk. Kind Mikalsen sto over sist, men kan være aktuell her og går eventuelt inn i for Severeide. Eneste forandringen vi tror kommer i laget er hvis Kristoffersens fysikk ikke tåler tre kamper på en uke, samtidig som det også er underlagsbytter. Da vil enten Jansen gå direkte inn som erstatter, eller så kommer Nordnes inn som stopper og Rosenkilde ut på backen.

Hødd har en seier til nå, og publikum, spillere og trenere har forventninger om så mye mer. Et nyopprykket lag som Kisa skal slås på hjemmebane hvis forventningene skal innfris. Vi forventer et hjemmelag som stanger hodene i veggen i garderoben, og kommer ut med fråde rundt munn og ild ut av nesa. De må finne tilbake til trykket og den gode arbeidsmoralen de viste i fjor. I tillegg vil de prøve å gjenskape de gode bevegelsene og kombinasjonene laget hadde mellom backer, indreløpere og kanter. Vi har sluttet å la oss imponere av Kisa, de er et solid lag. Det blir spennende om de klarer å opptre like samlet på naturgresset i Ulsteinvik. Vi vet Hødd har slitt på dødballer til nå, og kanskje det er dødballstyrken til bortelaget som avgjør kampen?