Sandefjord Fotball - Ranheim IL

Slår Sandefjord tilbake etter nedturen på Notodden, eller er Ranheim fortsatt ubeseiret?

Kamp: Sandefjord Fotball – Ranheim IL

Tidligere møter:

2011: 1-1

2010: Ikke i samme divisjon

2009: Ikke i samme divisjon

Tre siste kamper hjemmelag: Uavgjort, Seier, Tap

Karantener hjemmelag: Ingen

Nøkkelspillere skadet hjemmelag: Dokken, Røyrane

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Gabrielsen, Magnusson

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Austbø – Bindia, Amankwah, Reppesgård Hansen, Brix – Hansen, Torp/Gustavsen, Jaiteh, Lamøy - Dimitriadis, Aas

Tre siste kamper bortelag: Uavgjort, Uavgjort, Uavgjort

Karantener bortelag:

Nøkkelspillere skadet bortelag: Kråkmo

Nøkkelspillere usikre bortelag: Aasen

Antatt lagoppstilling bortelag:

Barli – Rønning, Tronseth, Moe, Malmo – Stilson, Løkberg, Reginiussen, Krogstad – Stene - Bye

Kampvurdering:

Sandefjord har hatt en grei åpning på sesongen, men ikke noe mer enn det. De røk på et klart bortetap sist, hvor nyopprykkede Notodden ble for sterke og gikk av med en 3-0 seier. Selvfølgelig preges laget av at hele sentrallinjen i laget er ute med skader, men en klubb som Sandefjord bør ha dekning med både rutinerte og unge gode spillere i sin stall. Ranheim har imponert til nå, og er fortsatt ubeseiret. Dog har de tre siste kampene endt uavgjort, nå sist 1-1 hjemme mot Kamma, noe som har resultert i at de ikke topper tabellen lengre.

Et allerede skadeskutt Sandefjordlag trodde de måtte unnvære Bindia på høyrebacken til denne kampen. Men han var tilbake i trening bare en dag etter stjernesmellen han fikk i hodet mot Notodden, og er klar til denne kampen. Det ser ut som om også denne kampen kommer for tidlige for Magnusson og Gabrielsen, i så fall fortsetter Reppesgård Hansen å vikariere som stopper. Jaiteh er tilbake fra karantene, og går rett inn på sentral midtbane. Torp og Gustavsen kjemper om plassen ved siden av.

Ranheim har ingen karantener eller nye skader å melde om, og vi tror laget stiller uforandret til denne kampen. Aasen sliter fortsatt med strekk/krampe, og vi tror det ikke tas noen sjanser med han så lenge laget fungerer så godt som det gjør.

Sandefjord var meget skuffende sist kamp, og det er et lag som er ute etter revansje og tre poeng for å henge seg på lagene i toppen av tabellen. Hjemme på Komplett.no har laget vært solide mot god motstand tidligere i år, og vi tror laget kommer til å fremstå helt annerledes enn de gjorde søndag mot Notodden. Viktige Jaiteh er tilbake sentralt, noe som gir laget enda bedre balanse. Og det vil trenges mot et meget kontringssterkt Ranheim. Vi spår en jevn kamp mellom to gode lag, med relativt få målsjanser og mål. Vi mener Ranheim er i såpass god flyt for tiden, at de har gode muligheter til å ta med seg minst ett poeng fra Vestfold.