Kvelden er din   program 9
Kvelden er din program 9

Erik og Kriss: – Vi ble blåst av banen

Celine (10) fremførte hitlåten «Lighter» i «Kvelden er din», og rapduoen ble så rørt og imponert at de måtte takke henne.

10 år gamle Celine Olsrud fra Oslo ble født med en alvorlig blodåre-sykdom. Foreldrene ble fortalt at hun hadde én til en million sjanse for å klare seg. Men Celine overlevde mot alle odds og går nå i 4. klasse og er ei livlig og sprudlende jente som lever et vanlig aktiv liv, tross en tøff tid som liten.

Celine blir helt vill når hun hører Erik og Kriss, og kan alle tekstene. I sesongavsluttningen av «Kvelden er din» fikk hun møte rapduoen, og fremførte «Lighter» alene på scenen. Det imponerte guttene stort.

– Jeg må innrømme at jeg ble veldig rørt egentlig, og veldig stolt, sier Kriss og legger til:

– Jeg syntes det er utrolig gøy at du verdsetter vår musikk så høyt og fremfører den som dette. Tusen takk for det, vi syntes det er veldig moro.

– Hun kommer til å ta jobben vår

På spørsmål om Celine tror dette er starten på en artistkarriere smiler hun bredt og svarer kanskje.

– Hun kommer til å ta jobben vår tror jeg, svarer Kriss.

Det er tydelig at 10-åringen har scenetekke, men den har hun ikke fått med veiledning fra rapduoen.

– Hun ville ikke ha tipsene våre. Hun ville bare vise oss, så fikk vi bare være korister og bakgrunnsdansere. Det funket ganske mye bedre enn vi pleier, forteller Kriss.

– Vi ble jo veldig imponert. Hun gjør jo en tomannsjobb, som en jente. Så vi ble egentlig bare blåst av banen, sier Erik.

Se video fra da Celine ble overrasket av Truls og Klaus:

616308

Les alt om «Kvelden er din» her!