Kvelden er din   program 9
Kvelden er din program 9

Celine (10) rapper for Erik og Kriss

Ingen trodde Celine Olsrud kom til å overleve etter fødselen. I kveld står den livsglade 10-åringen på scenen å rapper for heltene sine!

Celine Olsrud (10) fra Oslo ble født med en alvorlig blodåre-sykdom, og foreldrene ble fortalt at hun hadde én til en million sjanse for å overleve. Men Celine klamret seg fast til livet, og går nå i 4. klasse og er ei livlig og sprudlende jente som lever et vanlig aktiv liv, tross en tøff tid som liten.

Synger for Erik og Kriss

Celine blir helt vill når hun hører Erik og Kriss, og kan alle tekstene. Hun har vært på konsert med gutta, men aldri møtt dem personlig. Det blir det en ordning på nå! Truls Svendsen og Klaus Sonstad overrasker Celine med å få møte Erik og Kriss synge låta «Lighter» på scenen - med hjelp fra gutta.

Se video fra da Celine ble overrasket av Truls og Klaus:

616308

Marilyn for en kveld

Jasmin Haugstuen (22) fra Sarpsborg har skuespillerutdannelse fra England. Moren hennes synes hun fortjener å få skinne som den stjernen hun er i «Kvelden er din». Truls og Klaus var ikke vonde å be, og overrasker Jasmin med å la henne synge «Diamonds are a girls best friend» som Marilyn Monroe! Og nok en intetanende publikumer blir overrasket.

Se «Kvelden er din» på TV 2 i kveld klokken 20.00!

Les alt om programmet her.