Kvelden er din   program 9
Kvelden er din program 9

– Jeg er fortsatt i sjokk

Unn-Kari (49) ble lurt trill rundt da hennes private karaokeopptreden ble filmet med sjult kamera og spredt rundt på storskjermer i Oslo.

I siste sending av «Kvelden er din» ble Unn-Kari overrasket av programleder Klaus Sonstad da hun satt i publikum. Uvitende om at en tidligere karaokeopptreden hun hadde gjort på karaokeklubben «Sinatra» var blitt filmet og vist flere steder i Oslo.

Se hele lureriet øverst i saken!

– Jeg skjønte jo ingenting da han sa navnet mitt. Jeg begynte å svimle litt da han snakket til meg. Jeg ble litt ukonsentrert da de skulle forklare meg hva jeg skulle gjøre.

– Det var jo gøy da, men jeg er fortsatt litt i sjokk, sier hun.

Unn-Kari har ikke forstått omfanget av det hele da tv2.no intervjuer henne etter sending. Se intervjuet nederst i saken.

– Jeg fikk ikke med meg alt. Det var nesten det verste, at jeg har vært på TVen på Karl Johan og rundt. Det var et sjokk.

– Jeg klarer ikke å se omfanget av det. Det er uvirkelig, sier hun.

– Vi en familie som liker å gjøre litt sprøe ting

Det er 49-åringens eldste datter som har meldt henne på programmet, men hun var ikke tilstede i salen og se lureriet på TV.

– Jeg ante jo ingenting, og jeg hadde ingen mistanker. Men da jeg skjønte at jeg hadde blitt lurt tenkte jeg på eldste dattera mi, og forstod at hun var hjernen bak, sier hun.

Med seg i salen hadde hun flere av barna sine og andre familiemedlemmer. Da hun intetanende ble overrasket var hun rask med å reagere.

– Jeg så på dem med litt sinne, frustrasjon og stress. Og glede, for det var jo gøy. Vi en familie som liker å gjøre litt sprøe og hyggelige ting sammen.

Hun vurderer derfor å ta hevn.

– Jeg får tenke meg om, jeg får finne en anledning, sier hun.

Se intervju med Unn-Kari her:

616289

Les alt om «Kvelden er din» her!