Hellstrom (Foto: Stella Pictures)
Hellstrom (Foto: Stella Pictures)

Eyvind Hellstrøm takker nei til «Skal vi danse»

Fikk tilbud å delta i høstens sesong - men én ting skremmer ham.

Til høsten starter den åttende sesongen av «Skal vi danse» på TV 2.

Allerede er det kjent at suksessprogrammet skal ledes av Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid, mens spekulasjonene om hvilke kjendiser som skal delta, er i full gang.

Eyvind Hellstrøm avslører nå at han har takket nei til å være med i den kommende sesongen.

– Blodslit

Eyvind (Foto: Stella Pictures)
Eyvind (Foto: Stella Pictures)
– Jeg har fått en forespørsel allerede, men forløpig har jeg takket nei. Jeg har snakket med mange andre deltakere som sier at det er et blodslit og jeg vet ikke om jeg orker å være med på det, sier Hellstrøm til «God kveld Norge».

Kjendiskokken synes programmet virker spennende, men blir skremt av de mange treningstimene programmet vil krevet av ham.

– Det ser veldig gøy ut, og det er veldig mange bra damer der. Menn også selvfølgelig, men jeg vet ikke om jeg klarer å gå inn i en sånn vanvittig treningsrunde. Jeg er litt makelig anlagt, i hvertfall i perioder, sier TV-kokken.

TV 2: – Mesterkokk på parketten

Hos TV 2 holder de navnene på årets deltakere tett til brystet, men innrømmer likevel at Hellstrøm er interessant.

– En mesterkokk på parketten hadde vært strålende TV-underholdning. Om Hellstrøm er blitt spurt eller ikke kan jeg så klart ikke bekrefte. Det jeg derimot kan bekrefte er at castingen av høstens dansekjendiser er i full gang og vi har mange spennende navn på blokken, sier pressekontakt i TV 2, Unn-Grethe Berge til «God kveld Norge».

Les også: Han er ti ganger rikere enn Hellstrøm

Ny vin

Det var under lanseringen av sin nye vin i Oslo at Hellstrøm avslørte «Skal vi danse»-tilbudet. Han har tidligere laget sin egen rødvin, og er nå ute med en helt ny chablis.

– Denne vinen har jeg valgt ut fordi chablis er en god vin å drikke, og at dette er det perfekte tidspunktet for å starte opp chablis-sesongen. Chablis som rett og slett blir en fantastisk vin utover sommeren, sier TV3-kokken, til «God kveld Norge».

Les også: Eyvind Hellstrøm med ny dame