Tor Marius Gromstad
Tor Marius Gromstad

LSK-spillere usikre til 16. mai-kamp etter Gromstads dødsfall

Tor-Marius Gromstads dødsfall vil sette sitt preg på 16. mai-runden.

Åråsen (TV 2 Sporten): 22 år gamle Tor-Marius Gromstad ble meldt savnet lørdag kveld. Familie, lagkamerater, støtteapparatet, venner og frivillige lette etter ham gjennom hele helgen.

Mandag morgen ble han funnet død på en byggeplass i Oslo sentrum. Politiet mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Les også: Gromstad funnet død
Les også: Daniel Nannskog: – Jeg er trist og sint

LSK-spillere i sorg
Fire av spillerne i dagens LSK-tropp spilte sammen med avdøde Gromstad i Stabæk; Johan Andersson, Pálmi Rafn Pálmason, Espen Nystuen og Isak Scheel.

Det er usikkert om Andersson og Palmason føler seg i stand til å spille mot Viking 16. mai.

– Det er helt umulig å si på nåværende tidspunkt, vi har akkurat fått vite hva som har skjedd. Det er klart at vi har spillere som kommer til å være veldig preget og som er tett knyttet til spilleren, sier Bjarmann til tv2.no.

Tor-Marius Gromstad (Foto: Meek, Tore/NTB scanpix)
Tor-Marius Gromstad (Foto: Meek, Tore/NTB scanpix)

Men først og fremst tenker LSKs sportslige administrator på Gromstads aller nærmeste.

– Det kommer veldig brått på, selv om vi har visst at de har lett etter ham. For hans familie og for de nære vennene rundt Stabæk er det veldig trist. Og selvfølgelig er det også trist for norsk fotball å miste en så kjekk gutt, sier Bjarmann.

Ingen festdag
NFF valgte i går å utsette Stabæks planlagte kamp mot Vålerenga 16. mai. Resten av runden går som planlagt. Bjarmann ønsker ikke å kommentere den avgjørelsen, men er klar på at det blir en meget dempet festdag for norsk fotball.

– Det er mange i norsk fotball som kommer til å være preget av den saken her. Fotballen blir liten i denne sammenhengen, inkludert Lillestrøms tabellplassering, sier Bjarmann.