vinni hver gang vi møtes sumo (Foto: TV 2)
vinni hver gang vi møtes sumo (Foto: TV 2)

Vinni: – Jeg var utro

Røper sannheten om bruddet med kona.

Rett etter «Hver gang vi møtes» på TV 2, ble det slutt mellom Øyvind «Vinni» Sauvik og kona Tone Orali Selfors.

– Det er jævlig spesielt å våkne opp å føle deg jævlig dritt fordi du er lei deg, og så er hele landet i en kollektiv hylningsfase av deg, har Vinni tidligere uttalt i NRKs «Lydverket».

– Var utro

I et stort intervju med Elle forklarer artisten hva som skjedde da paret skilte lag.

– Jeg var utro. I grisefylla selvfølgelig. Og så sa jeg det til henne, mest for å lette min egen samvittighet. Jeg lempa all elendigheta over på henne, og så, ikke lenge etterpå, dro jeg til Hvaler for å spille inn TV-programmet. Og det tok ikke mer enn en dag eller to før jeg skjønte at det ulma hjemme, uttaler Vinni til magasinet.

Vinni med kjæresten. (Foto: Tore Waskaas)
Vinni med kjæresten. (Foto: Tore Waskaas)

I ettertid av bruddet bestemte Sauvik seg for å ta et oppgjør med livet han har levd. Han ville bruke mer tid med sønnen Lionel, og kutte det utsvevende livet med festing.

– Først gikk kona mi fra meg, og så måtte jeg dra bort i studio og fortelle gutta at jeg ikke kunne fortsette sånn som før, at det livet jeg levde der med dager og netter som fløyt over i hverandre, med drikking og røyking og musikk og egokjør ikke var forenelig med livet jeg hadde bestemt meg for å leve. Så da raste den veggen også, og jeg satt igjen rimelig aleine, sier Vinni til Elle.

– Konstant angst

Mens han spilte inn TV 2-programmet, gikk han rundt og hadde det tungt.

– Jeg skjønte at hun kanskje kom til å gå fra meg. Jeg merka det på henne på telefonen. At det var noe som ulma. Men vi fikk ikke prata om det, ikke ordentlig. Jeg gikk med konstant angst i magan, og samtidig skulle jeg prestere musikalsk, jeg skulle huske tekstene til Knutsen og Ludvigsen, og jeg skulle fremstå som en noenlunde ålreit fyr i intervjuene om meg sjøl og familien min. Jeg skulle fortelle på TV at «Sommerfuggel i vinterland» liksom var sangen om kona og meg, samtidig som det begynte å gå opp for meg at jeg kanskje ikke hadde noen kone når jeg kom hjem, sier Vinni til Elle.

I ettertid av bruddet har Vinni gitt ut låta «Halve meg», som var svært utleverende og personlig.

– Det er en jævlig personlig låt som egentlig var skrevet mest for meg selv, uttalte han til NRK.