SKAPER USIKKERHET: Zlatan Ibrahimovics agent vil ikke garantere at svensken er Milan spiller kommende sesong. (Foto: ALBERTO LINGRIA/Afp)
SKAPER USIKKERHET: Zlatan Ibrahimovics agent vil ikke garantere at svensken er Milan spiller kommende sesong. (Foto: ALBERTO LINGRIA/Afp)

Agenten: - Zlatan blir i Milan i hvert fall til 30. august

Samtidig avviser Mino Raiola at Mario Balotelli flytter tilbake til Milano.

Å slå seg opp fra ryddehjelp i familiens restaurant til en av verdens mektigste agenter er få forunt. Mino Raiola har lært seg alle triksene på veien, og den frittalende agenten vil ikke utelukke at Zlatan Ibrahimovic flytter på seg i sommer.

- I går hadde vi et møte med Adriano Galliani (Milans visepresident, journ. anm.), og Zlatan var fornøyd med det som ble presentert av klubbens fremtidsplaner. Zlatan blir her. I hvert fall frem til 30. august, sier Raiola ifølge football-italia.net og tuttomercatoweb.com.

Misfornøyd agent
Med det antyder nederlandsk-italieneren at Rossoneri lover solide grep i sommer for å erstatte spillere som Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Gianluca Zambrotta, Clarence Seedorf og Filippo Inzaghi som alle takker for seg i rødsvart etter denne sesongen, dersom svensken skal forbli fornøyd.

- Zlatan blir for å vinne. Jeg er den eneste som ikke er fornøyd, sier Raiola, som sikkert gjerne skulle håvet inn nok et transferhonorar.

Balotelli vil bli
Serie A og Premier League var knapt nok ferdigspilt før det ble spekulert i en byttehandel med Ibrahimovic og Mario Balotelli mellom Milan og Manchester City. Sistnevnte er imidlertid ikke flyttbar ifølge Raiola, til tross for disiplinære problemer både på og av banen.

- Mario ønsker ikke å dra fra City. Fremtiden hans er der. Utfordringen blir å spille seg til fast plass på et lag med Roberto Mancini som sjef, sier Raiola megetsigende.