presley
presley

Lisa Marie Presley ønsker å se Elvis gjenoppstå på scenen

Men ønsker ikke å dele scene med sin avdøde far.

Etter at den avdøde rapperen Tupac opptrådte på Coachella som et hologram har det vært flere som har ønsket å se sine avdøde yndlingsartister gjenoppstå.

I dag skriver aftonbladet at Lisa Marie Presley, datteren til den avdøde rockelegenden Elvis Presley, at hun gjerne skulle sett sin far gjenoppstå ved hjelp av et hologram.

142964552 (Foto: Christopher Polk, © jm)
142964552 (Foto: Christopher Polk, © jm)
– Jeg savner han, sier hun til Aftonbladet.

Les også:Lisa Marie ville ikke ha Jacksons barn

Vanskelig

Lisa Marie er selv en artist, men har tidligere uttalt at det skremmer henne å være koblet til faren sin.

– Jeg tror at mennesker enten støtter meg eller er helt imot meg. Hadde jeg vært en annen, hadde det sikkert vært annerledes.

Les også:Lisa Marie Presley risikerer hjerteslag

Lykkelig

Ettersom Elvis døde da Lisa Marie bare var 11, har det vært en vanskelig barndom. Men hun forteller nå at hun er lykkeligere enn noensinne. Etter å ha vært sammen med stjerner som Michael Jackson og Nicolas Cage, har hun nå stresset ned og lever et rolig liv med Michael Lockwood og deres tre år gamle tvillingjenter. Men hun innrømmer allikevel at det hadde vært fint å kunne dele sin lykke med faren.

Les også: – Michael Jacksom levde i frykt

Smakfullt og forsiktig

Om hologramopptredenen ville bli smakfull og forsiktig, har ikke Lisa Marie noen problemer med å se faren gjenoppstå på scenen, men hun vil ikke opptre sammen med han.