nilsi
nilsi

Nils-Ingar Aadne er skuffet over terningkastene

Fant Pia Haraldsens kjolestoff på loftet til mamma.

Det ble mye snakkis da Pia Haraldsen dukket opp i en kjole fra den nye norske designeren Nia. Lite visste folk at det var komiker Nils-Ingar Aadne som stod bak den rosa kreasjonen.

Les også:Slik bløffet Pia Haraldsen mote-Norge

Stoff fra mors loft

Under dagens «Ettermiddagen» på TV 2 forteller både Pia og Nils-Ingar om spøken.

– Min opprinnelige idé var egentlig en kjole som er shorts på den ene siden, og skjørt på den andre siden. Men siden det var galla fikk jeg beskjed om at det måtte være langt. Så da tok jeg det lange stoffet jeg fant på loftet til mor, og som hun sikkert har arvet av sin mor, og fikk det sydd på den ene siden, forteller Nils-Ingar til «Ettermiddagen».

Les også:Gullruten: Tar du en «Anniken Huitfeldt», Pia?

Var ikke nervøs

Pia på sin side forteller at hun måtte tenke at hun likte kjolen, selvom hun egentlig ikke gjorde det, og at hun måtte spille en rolle når hun viste frem den hotte, nye designeren Nia.

– Jeg var ikke nervøs, det gikk egentlig veldig fint, jeg følte meg vel, selvom kjolen ikke var fin, sier Haraldsen.

Hennes første tanke var at det kunne være en morsom idé, og at det er kult å være med på humorinnslag. Og kjolen kunne sett værre ut, foreksempel ved å kutte ned på enkelte detaljer.

– Jeg var forberedt på dårlige terningkast, og nå har jeg jo fått min første ener. Er enig i kritikken som ble gitt, og at kjolen så litt ut som en gardin, ler Pia.

Les også:Pia Haraldsens kongelige eks forlovet

Ikke fornøyd

Nils Ingar derimot er slettes ikke fornøyd med terningkastene og hadde håpet på bedre tall.

– Jeg er skuffa, jeg hadde håpet på bedre terningkast. Men å få komplimenter på gullruten er jo gøy og det viser jo bare hvor overfladisk slike komplimenter er,når en komiker bare rasker sammen noe, sier Aadne.

Les også:Pia Haraldsens hemmelige lidelse

Hele sketsjen kan du se i TV-programmet «Komiker i arbeid» på TV 2 til høsten.