Peter Kennaugh på Team Sky. (Foto: Pete Goding/Pa Photos)
Peter Kennaugh på Team Sky. (Foto: Pete Goding/Pa Photos)

Sjekk hvilken Sky-rytter som jublet for City-gull

– Han begynte å heie på dem da de begynte å vinne, sier Geraint Thomas.

San Giorgio del Sannio (TV 2 Sporten): Gårsdagens dramatiske avslutning på Premier League-sesongen er en snakkis også i Giro d'Italia-feltet. Spesielt to av Sky-rytterne kjenner sin engelske fotball.

LES: Dette er «prinsen» som trollbinder tidligere dopere og hele sykkelsirkuset

Walisiske Geraint Thomas koste seg da gullet glapp for Manchester United.

– Det er godt at et annet lag vant Premier League. Ganske mange av kompisene mine er United-supportere. I tillegg er kjæresten min United-supporter fordi broren hennes og faren hennes er United-supportere. Det skal bli godt å gi dem litt tyn, gliser Thomas.

– Hva er ditt lag da?

– Jeg er Arsenal-supporter, men jeg bor i Manchester. Folk er opptatt av fotball i byen. Jeg tror nok det var en kjempefest i går, sier Thomas.

Giro d'Italia: Sendeskjema | Etapper | Historikk | Lag/Ryttere

Hans lagkamerat Peter Kennaugh ville trolig vært med på festen dersom han ikke hadde vært med i Giroen. Kennaugh er nemlig Manchester City-supporter. Ifølge Thomas begynte Kennaugh å heie på City da de begynte å vinne. Det tilbakeviser Kennaugh.

– Det var fantastisk, sier Kennaugh.

– Er det noen United-supportere på laget?

– Bare Steven Burke. Han er lagkameraten min i forfølgelsesritt for lag. Han elsker United, så jeg skal gi ham litt tyn når jeg ser ham, sier Kennaugh.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Giro-manager her!

Thomas har også en del av fotballhjertet sitt i Cardiff.

– Vi kom oss ikke til playoff-finalen denne sesongen, men det kommer en ny sesong. Vi mistet en del gode spillere før sesongen, så jeg hadde egentlig regnet med at denne sesongen ville bli et oppbyggingsår, avslutter Thomas.