Amazing Race Cathrine og Michelle
Amazing Race Cathrine og Michelle

Cathrine og Michelle ønsker eget talkshow

– Det hadde vært kjempegøy å få jobbe sammen i et program, sier Amazing Race-venninnene.

Det er bare fem deltagerpar igjen i «The Amazing Race Norge», og konkurransen begynner virkelig å tilspisse seg. Deltagerne har allerede gjennomført en rekke oppgaver for å komme videre på verdensreisen.

Nettprat med venninnene

Amazing Race-venninnene Michelle Holm og Cathrine Andersen er fortsatt med i racet og kjemper om den gjeve millionpremien, og tirsdag stilte de til nettprat på tv2.no for å svare på spørsmål fra seerne.

Cathrine og Michelle fikk tilsendt en rekke spørsmål, og en av seerne lurte på om venninnene kunne tenkt seg å starte sitt eget talkshow.

– Det kunne enten ha vært et talkshow med litt humorinnslag, eller et reise- eller matprogram. Det hadde vært kjempegøy å få jobbe sammen i et program. Hvilke gjester vi eventuelt skulle hatt må vi nok tenke litt mer på. Det må være noen som er morsomme og avslappet, forteller Amazing Race-venninnene i nettpraten på tv2.no.

Har testet sine grenser

Hittil har jentene blant annet besøkt steder som India, Dubai, Vietnam og Australia. Michelle og Cathrine har også virkelig fått testet egne grenser, med fjellklatring, glødende kull og slangespising.

Jentene forteller gjerne hva som var de vanskeligste oppgavene i løpet av racet.

– Til nå har nok fjellklatringen vært den vanskeligste fordi Cathrine har høydeskrekk. Det å kværne chili i India, etterfulgt av en milelang bakke i solsteiken var også rimelig tøft, sier Michelle i nettpraten.

Se hva Cathrine og Michelle svarte i nettpraten her: