Stabæk og Vålerenga (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Stabæk og Vålerenga (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Stabæk og Vålerengas 16.mai-kamp utsatt

NFF har bestemt seg for å utsette kampen på ubestemt tid etter dødsfallet til Tor-Marius Gromstad.

I lys av Stabæks leteaksjon etter Tor-Marius Gromstad var det usikkert hva som ville skje med kampen mot Vålerenga 16. mai.

Mandag ble Gromstad funnet død på en byggeplass i Oslo sentrum. Det er ikke mistanke om at 22-åringen har blitt utsatt for noe kriminelt.

Vålerenga Fotball stiller seg naturlig nok bak valget om å utsette kampen på Ullevaal stadion 16. mai på ubestemt tid. På dager som dette er fotballen mindre viktig

NFF har nå bestemt seg for å utsette kampen mellom Stabæk og Vålerenga. Det kommer frem av en pressemelding fra forbundet. Et nytt kamptidspunkt vil bli offentliggjort ved en senere anledning.

– Jeg tror alle forstår at Stabæk har det forferdelig tungt nå. Da var det en enkel avgjørelse for oss å utsette kampen, forteller informasjonsansvarlig i NFF, Svein Graff, til tv2.no.

Les også: Gromstad funnet død

– Vi har vært i tett dialog med Stabæk hele veien og har selvfølgelig full forståelse for de ikke ønsket å spille. Den fotballkampen er veldig underordnet akkurat nå. Både vi i forbundet og Vålerenga føler med Stabæk og vil la dem få tid til å sørge, sier Graff.

Vålerenga har full forståelse for at kampen mot Stabæk ble utsatt.

– Våre tanker og dypeste medfølelse går til familie, venner og Stabæk. Vålerenga Fotball stiller seg naturlig nok bak valget om å utsette kampen på Ullevaal stadion 16. mai på ubestemt tid. På dager som dette er fotballen mindre viktig, og vi i fotballfamilien står sammen. Nå må familien, venner og Stabæk få lov til å sørge i fred over tapet av Tor Marius i visshet om at hele Vålerenga Fotball føler med dem, skriver klubben i en pressemelding.

Resten av runden vil gå som planlagt.