MINNES: Stabæks Tor Marius Gromstad ble funnet død mandag og minnes på Nadderud. (Foto: TV 2 Sporten/)
MINNES: Stabæks Tor Marius Gromstad ble funnet død mandag og minnes på Nadderud. (Foto: TV 2 Sporten/)

Gromstad funnet død

Den savnede Stabæk-spilleren Tor-Marius Gromstad ble mandag morgen funnet død på en byggeplass i Oslo sentrum.

22-åringen ble meldt savnet lørdag kveld, og familie, lagkamerater, støtteapparatet, venner og frivillige deltok i helgen i leteaksjonen.

LES OGSÅ: Stabæk etablerer kriseteam etter at spiller ble meldt savnet

– Det er med sorg vi har mottatt budskapet om at Tor-Marius er død, og våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung dag for alle berørte, sier daglig leder i Stabæk, Hallgeir Åndal, til klubbens hjemmeside.

Spillere, trenere og ansatte i klubben ble i dag tidlig orientert om dødsfallet.

– Det er fryktelig trist. Ord blir fattige i en slik sammenheng. Mine tanker og sympati går til familien, etterlatte, lagkamerater og klubben hans

– Vi vil samles til en minnestund senere i dag. Nå er det viktig at vi er sammen, og tar vare på hverandre. På vegne av Stabæk ønsker jeg å takke alle som har bidratt i leteaksjonen, og som støtter oss og viser omsorg i en vanskelig tid, sier Åndal.

Politiet mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Se intervju med Hallgeir Åndal:

616142

Norsk fotball i sorg
Norsk toppfotball sørger etter at et fotballtalent har gått bort.

– Det er fryktelig trist. Ord blir fattige i en slik sammenheng. Mine tanker og sympati går til familien, etterlatte, lagkamerater og klubben hans, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til NTB.

– Jeg kjente ham ikke personlig, men når så unge mennesker går bort, er det bare tragisk.

Fotballpresident Ynge Hallén sier følgende om den triste meldingen:

– NFF sender våre varmeste tanker til Tor Marius Gromstads familie, venner og kollegaer i Stabæk. Dette er en trist dag for norsk fotball, sier fotballpresident Yngve Hallén til fotball.no.

Venner, familie og klubb har lett etter 22-åringen siden han ble meldt savnet lørdag kveld. Gromstad forlot brorens leilighet på Bislett i Oslo ved 7.30-tiden lørdag morgen og ble meldt savnet klokken 21 samme kveld.

Mandag ble det funnet en død person på en byggeplass i Oslo, og politiet bekrefter at personen er den savnede Stabæk-spilleren.

Gromstad hadde startet seks av åtte kamper for Stabæk i Tippeligaen denne sesongen. Gromstad er født 8. juli 1989 i Arendal. Han kom til Stabæk fra FK Arendal i 2007.

Tor Marius Gromstad. (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)
Tor Marius Gromstad. (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)

«Hvil i fred»
«Hvil i fred, Tor-Marius Gromstad. Mine varmeste tanker går til hans familie. Det er en svært tung dag for oss alle, skriver Rosenborgs Markus Henriksen på Twitter.

«Forferdelige nyheter. Hvil i fred, Tor-Marius Gromstad. Sender varme tanker til pårørende og de nærmeste, skriver eks-Liverpool-spiller Vegard Heggem.

(©NTB/TV 2 Sporten)