VIL RAIDE DORTMUND: Mats Hummels og Shinji Kagawa står på Sir Alex Fergusons ønskeliste. (Foto: ODD ANDERSEN/Afp)
VIL RAIDE DORTMUND: Mats Hummels og Shinji Kagawa står på Sir Alex Fergusons ønskeliste. (Foto: ODD ANDERSEN/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Ferguson vil raide Dortmund for tre stjerner

Og Arsene Wenger punger ut 320 mill. for Ajax-duo. Sjekk mandagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Sir Alex Ferguson vil kjøpe tre Borussia Dortmund-stjerner etter å ha vært på plass i Berlin under den tyske cupfinalen lørdag, der Dortmund slo Bayern München 5-2. The Daily Mail hevder at Ferguson vil punge ut med totalt 500 millioner kroner for å hente Dortmunds midtbanespiller Shinji Kagawa, angriperen Robert Lewandowski, som scoret hattrick i cupfinalen, og forsvarsspilleren Mats Hummels.

Og både Manchester United og Newcastle vurderer å legge inn et bud på den franske høyrebacken Mathieu Debuchy, etter at arbeidsgiveren Lille har gjort det klart at 26-åringen kan bli solgt om det dukker opp et bud på 65 mill. kroner eller mer.

Rasmus Elm er ønsket av Liverpool, men svensken er usikker på om han vil forlate AZ Alkmaar til fordel for en overgang til Anfield. Den 24 år gamle svenske landslagsspilleren sier at han «stortrives i AZ».

Samtidig vurderer Liverpool et overraskende tilbud til Manchester United-spissen Dimitar Berbatov, som kun har startet fem kamper i Premier League denne sesongen. Berbatov får forlate Manchester United som Bosman-spiller denne sommeren.

Everton er i ferd med å sikre seg Olympiakos' keeper Balazs Megyeri for å gi Tim Howard mer konkurranse mellom stengene på Goodison Park. 22-åringen vil trolig koste Everton rundt 8 mill. kroner.

Mye tyder på at Robin van Persie velger å forlenge sin kontrakt med Arsenal. The Mirror har snakket med van Persies kone, som uttaler at familien stortrives i London – og hinter om angriperen vil bli værende på Emirates.

Arsene Wenger skal samtidig være klar til å legge inn et bud på totalt 320 mill. kroner for å sikre seg Ajax-dueon Jan Vertonghen og Christian Eriksen for å bygge opp et slagkraftig mannskap som kan kjempe om Premier League-gullet neste sesong. Lukas Podolski har allerede signert for klubben.

Eden Hazard rapporteres å være klar for Manchester City. Ifølge franske medier skal overgangssummen ligge på 350 millioner kroner. Den 21 år gamle playmakeren bekrefter på sin egen offisielle Twitter-konto at han er klar for en ny klubb – men vil ikke røpe hvilken. – Nå har jeg kun to kamper igjen å spille for Lille, skrev en kryptisk Hazard på Twitter før helgen.

Tottenhams klubbformann Daniel Levy insisterer på at ingen av klubbens stjerner vil bli solgt i løpet av sommeren. Det inkluderer også Luka Modric, som er ønsket av Manchester United, Manchester City og Chelsea.

Samtidig vil Spurs komme med et nytt bud på Marseille-spissen Loic Remy i løpet av kort tid.

Premier League-nykommer Reading er favoritter til å kapre underskriften til Blackburns Junior Hoilett, og har kommet med et offisielt bud på 50 mill. kroner for 21-åringen.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Luka Modric, Tottenham (Foto: Stephen
  Pond/Pa Photos)
Luka Modric, Tottenham (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

Øvrig:

Den spanske fotballegenden Raul har forlatt tyske Schalke, hvor han scoret 27 mål på 63 Bundesliga-kamper. Nå går turen videre til Qatar og Al Sadd.

Real Madrid er villig til å betale 150 mill. kroner for å sikre seg Chelseas forsvarsspiller Branislav Ivanovic. Men Chelsea krever 200 mill. i overgangssum for 27-åringen.

Porto-spissen Hulk nærmer seg en overgang til Paris Saint-Germain. Brasilianeren har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro i sin kontrakt, som går ut i 2016.

AC Milans midtbaneveteran Clarence Seedorf forlater AC Milan til fordel for Botafogo, hevder italienske medier. Seedorfs kontrakt med AC Milan går ut i juli.

Samtidig vil AC Milan selge angriperen Robinho for å finansiere kjøpet av Manchester City-spissen Carlos Tevez. Argentinske Tevez var nære en overgang til San Siro i januar, men overgangen kollapset i siste liten.

Agenten til Napolis Ezequiel Lavezzi avviser at playmakeren er i samtaler med Inter-president Massimo Moratti om en mulig overgang.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

robinho (Foto: MARCELLO PATERNOSTRO, © seb)
robinho (Foto: MARCELLO PATERNOSTRO, © seb)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United