shearerbarton
shearerbarton

Barton raser mot Shearer: – Jeg liker ikke den kødden

QPRs kontroversielle midtbanekriger reagerte kraftig på kritikk fra sin tidligere manager.

QPR reddet Premier League-plassen, men mot gamleklubben Manchester City klarte Joey Barton likevel nok en gang å skape skandalescener.

Midtbanespilleren albuet Carlos Tévez og ble utvist, før han meide ned Sergio Agüero da han var på vei ut av banen.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

Men Barton var ikke ferdig med å rase fra seg. Senere i går kveld begynte han nemlig å melde hardt mot Newcastle-legende og hans tidligere sjef Alan Shearer.

Bedre hår og klær
Shearer jobber for tiden som BBC-ekspert i fotballprogrammet «Match of the Day». Og Barton likte tydeligvis ikke Shearers synspunkter på det som hadde skjedd på Etihad Stadium tidligere på dagen.

– Shearer er fortsatt ute etter meg. Jeg vet at jeg dummet meg ut Alan, takk for at du forteller det innlysende, begynte det fra Barton på Twitter.

Det var starten på en lengre rekke meldinger mot mannen som er tidenes toppscorer i Premier League (260 mål).

– Siden vi er i gang med å si det innlysende om hverandre, la meg fortelle hvilken fantastisk spiller du var, skriver Barton, før han følger opp med:

– Men jeg har bedre hår (noe som ikke er vanskelig), kler meg i finere skjorter på TV og har en personlighet (noe du mangler).

– Egoistisk og kjedelig
Det er ikke første gang Barton lar seg hisse opp av Shearer. Under tiden i Newcastle havnet de to i tottene på hverandre på treningsfeltet. I fjor høst reagerte Barton på noe Shearer hadde sagt på «Match of the Day» med å sende meldinger av lignende karakter som i går kveld.

Les også: Full krig i Newcastle

Men Barton var fortsatt ikke ferdig.

– Jeg liker virkelig ikke den kødden. Faktisk forakter jeg ham.

– Jeg kan ta det fra Hansen (Alan, red. anm.) og Gary Lineker, men ikke fra han der. Den samme fyren som stemplet Neil Lennon og så truet FA med trekke seg fra landslaget hvis han ble suspendert. Sorry, men jeg tåler ham ikke og har aldri gjort det. Egoistisk, kjedelig mann.

Barton ligger an til å bli suspendert i minst ni kamper etter utvisningen mot Manchester City. Det betyr at han trolig mister flere måneder med seriespill neste sesong.

Hva synes du om Bartons Twitter-angrep?