NESTEN NAKEN: Rihanna er bare dekket av krokodillesminke i sin nye video.
NESTEN NAKEN: Rihanna er bare dekket av krokodillesminke i sin nye video.

Naken Rihanna er rovdyr i ny video

Bare dekket av krokodillesminke. Se bildene.

Rihanna har ikke noe mot å kaste tøyet. I sin nye video «Where Have You Been» spiller hun rollen som krokodille med denne friske sminken.

rihanna1
rihanna1

Ukomfortabel med kroppen

Til «God kveld Norge» har superstjernen innrømmet at hun synes det var vanskelig å kle av seg, og vise hud i begynnelsen. Hun hadde nemlig flere komplekser for kroppen sin.

– Det er ikke så enkelt som at man kan kle seg sexy, og dermed føle seg selvsikker. Etter at jeg begynte å gjøre fotoshoots med mindre klær måtte jeg manne meg opp for å glemme de tingene jeg følte meg ukomfortabel med i forhold til min egen kropp, sa superstjernen til «God kveld Norge» og tilføyde:

– Men nå bryr jeg meg ikke så mye om kroppen min.

Les også: Rihanna sjokkerer etter jentedate: – Gift deg med meg!

Slik blir Rihanna krokodille-kvinne

På Rihannas Facebook side har hun lagt ut bilder som viser at hun ikke lenger har problemer med å være avkledd. I en lang bildeserie viser hun hvordan hun blir forvandlet fra vanlig kvinne til krokodille-kvinne.

Så er det bare å hoppe i vannet for å spille krokodille. Ingen tvil om at dette kan bli en rå video:

rihanna3
rihanna3

Mellom hver tagning må hun selvfølgelig få litt mer sminke. Ikke lett å spille inn musikkvideo i vann:

rihanna4
rihanna4

Det er mye øvelse som ligger bak innspillingen av en musikkvideo. Her er en bakomfilmen fra Rihannas nye video fra youtube.com, hvor man kan lære noen heftige dansetrinn :

<iframe width="450" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/x_HmpXV-hL0?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>