pia_collage_966843a
pia_collage_966843a

Slik bløffet Pia Haraldsen mote-Norge

Du klarer aldri å gjette hvem som var hennes kjoledesigner.

«Senkveld»-komiker Nils Ingar Aadne har gjort mange sprell på fredagskveldene i vår. Nå blir det mer moro i TV 2-serien «Komikere i arbeid». Han var nemlig på «Gullruten» for å spille inn deler av det nye programmet. Arbeidsoppgave: Kjoledesigner. Han hadde designet kjolen til Pia Haraldsen og bløffet hele mote-Norge.

– Litt uvanlig

– Du må ikke si noe til resten av pressekorpset fordi det er hemmelig, sier komikeren som er fornøyd med sin kreasjon.

– Kjolen ser ganske frekk ut. Den er litt uvanlig kan man si. Men jeg tror det kommer til å funke, sier Nils Ingar Aadne om målet å lure kjoleanmelderne.

Les også: Pia Haraldsen: – Kjipt å være singel på Valentine's

Terningkast 1

Lureriet lykkes han godt med. Det er bare TV2.no/mote som lurer på om Pia Haraldsen «tuller med oss?».

VGs anmelder, minMote Sonia, er skeptisk til antrekket, men antyder ikke at det er lureri: «Nei, nei, nei! Pia Haralsen kan se fantastisk ut om hun vil, men dette er nok det minst heldige antrekket jeg har sett henne i».

Dagbladet forstår heller ikke at det er en spøk, men Nils Ingar Aadne har nok ingen designerfremtid. Antrekket får terningkast en og anmelderen kommenterer at «Barbie ringte og ville ha tilbake kjolen sin».

Også Se og Hør på nett skrev om den rosa kjolen uten å forstå at det var en bløff. Pia Haraldsen fortalte at hun ga designeren Nia «frie tøyler».

Les også: Vær-Eli Kari fikk 40 kjoler til festen

– Redd noe skulle falle av

Pia Haraldsen tok utfordringen fra komiker Nils Ingar Aadne da han ringte og ville designe «Gullruten»-kjolen til henne.

– Det har vært en morsom prosess fra jeg så skissen for første gang med noe rosa til jeg fikk kjolen i dag. Før det hadde jeg ikke sett den. Så da var det bare å ta den på, sier Pia som er ganske fornøyd med resultatet.

– Jeg var redd for at den ville være verre. Jeg var redd for at noe skulle falle av og at jeg skapte skandale. Så den er jo litt fin og jeg har fått mange komplimenter, sier Pia Haraldsen som selvfølgelig understreker at den hvite gardinen rundt livet og sølvblomsten på skulderen kanskje ikke er geniale designdetaljer.

Og her ser du resten av den rød løperen:

615499