Patrick Agyemang (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Patrick Agyemang (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

QPR-spiss om City-kampen: – Ingenting er umulig

Patrick Agyemang blir mektig imponert dersom QPR ødelegger Citys gulljakt, men avviser ingenting i fotball.

Stevenage (TV 2 Sporten): Søndag avgjøres det Premier League-skjebner både i toppen og bunnen av tabellen.

Manchester City kan ta sitt første ligagull på 44 år, men om det skal skje må QPR beseires på Etihad Stadium.

QPR kjemper selv en durabelig kamp for å overleve i divisjonen, og en av dem som kommer til å følge ekstra nøye med på søndag er London-klubbens utleide angriper Patrick Agyemang.

TV 2 Sporten treffer ham etter den første av to opprykkssemifinaler i League One, der klubben han er på utlån til, Stevenage, møter Sheffield United om retten til å rykke opp til Championship.

Tror Bolton må feile
Spissen, som har landskamper for Ghana og var nære på å komme med i VM-troppen i 2006, håper selvsagt at det går veien for hans blå og hvitstripede lagkamerater i Vest-London.

– Jeg har egentlig ikke snakket med så mange av dem om det. De har hatt sine egne forberedelser, og jeg har hatt mine, men åpenbart ønsker jeg dem alt det beste. De må dra til Etihad og få et resultat, sier angriperen.

– Kan de klare akkurat det, å få det resultatet de trenger?

– De kan klare det, men hvis de gjør det blir jeg veldig imponert når man i tillegg vet hva Manchester City har å spille for. QPR kan klare det selv, men jeg tror overlevelse i Premier League avhenger av Bolton sitt resultat. Når det er sagt, så er ingenting umulig, forklarer angriperen engasjert.

Les også: Ferguson håper QPR «tar en Aberdeen»: – Får bare håpe noe dumt skjer

Patrick Agyemang (Foto: Helge Kalleklev/TV 2)
Patrick Agyemang (Foto: Helge Kalleklev/TV 2)

Startet på topp for QPR i høst
Den store og sterke spissen fikk 19 kamper for QPR i opprykkssesongen i fjor og startet også to av klubbens tre første Premier League-kamper i høst.

Da de endelige Premier League-troppene skulle tas ut var han derimot blant dem som ikke fikk plass blant daværende QPR-manager Neil Warnocks 25 utvalgte, og forsvant i stedet på utlån til Millwall i Championship. På «The New Den» ble det kun to kamper, før han først i mars gikk til Stevenage for å få spille kamper.

Les også: Vaagan Moen ikke i QPRs Premier League-tropp

– I begynnelsen var det tøft å komme hit, men man må bare leve med det. Nå er jeg lykkelig her, jeg elsker å spille fotball og vi har et bra lag på gang, sier Agyemang.

Ligarakett
Stevenage har tatt utrolige sprang de siste årene, er nyopprykket til League One forut for denne sesongen og har hatt en totalt motsatt kurve enn for eksempel fredagens motstander Sheffield United.

For fem sesonger siden rykket Sheffield United ned fra Premier League, mens Stevenage den samme sesongen kom på 8.plass i Conference National, den øverste av divisjonene utenfor det engelske ligasystemet.

– Har Stevenage et godt nok lag til å etablere seg i Championship dersom de nå skulle klare å rykke opp?

– Absolutt. Nå er det et veldig bra lag på gang her, og vi viste det ved å få et godt resultat mot et godt lag i dag. 0-0 her gjør at vi har alle muligheter for å dra til Bramall Lane og kvalifisere oss til finalen. Og hvem vet hva som skjer etter det? avslutter en fotballelskende og lystig Patrick Agyemang.

Patrick Agyemang (Foto: Helge Kalleklev/TV 2)
Patrick Agyemang (Foto: Helge Kalleklev/TV 2)

Er du enig med Agyemang? Kan alt skje i fotball?
Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!