Dortheeee (Foto: TV 2)
Dortheeee (Foto: TV 2)

Ledet «Gullruten» for siste gang - klinte til med ektemannen

Slik feiret Dorthe sin siste «Gullruten».

Dorthe Skappel ledet lørdag kveld «Gullruten» for siste gang. Det var 13. gang den populære programlederen ledet det stjernespekkede showet, og etter å ha blitt hyllet av publikum i Grieghallen, ventet gratulasjoner av ektemannen, Jon.

Rørt Dorthe

Dorthe legger ikke skjul på at hun er svært rørt over å ha gått av «Gullruten»-scenen for siste gang.

– Nå er jeg blank i øynene, men jeg greide meg veldig bra. Jeg hadde trodd det skulle være verre. Jeg visste jo at det kom, så på generalprøven var jeg faktisk enda mer blank i øynene, sier Dorthe til «God kveld Norge».

Avslutningen på årets «Gullruten» ble en hyllest av Dorte Skappel, og mens Lene Nystrøm sang reiste publikum seg i Grieghallen.

– Da de første tonene kom så tenkte jeg at dette var rørende, men deretter så jeg Thomas Giertsen som egentlig flirte høyt. Det hjalp litt på en måte. Da klarte jeg å holde tårene tilbake, sier Dorthe og legger til:

– Utrolig nok så var det han som hjalp meg gjennom dette her.

Se intervju med Dorthe her:

615606

Se intervju med «Gullruten»-vinnerne her

Les også: Live Nelvik er årets TV-navn: – Jeg glemte å takke kjæresten, er det mulig!?!

Brakte glamouren til Norge

Dorthe trekker frem produsent, Geir Bie, som hun har samarbeidet med «Gullruten» med i en årrekke.

– Det har vært et magisk samarbeid. Han har vært alfa omega for alle disse sendingene, og hadde det ikke vært for hans lekenhet og utrolige evne til å skape magi på en scene, så hadde aldri dette blitt noe av. Jeg tror vi har vært et veldig godt tospann. Vi har lekt oss gjennom mye rart og vi har fått kritikk og kjempet hardt. Men vi har brakt glamouren til Norge. Det er jeg stolt av, sier Dorthe som ikke tror hun kommer til å se «Gullruten» til neste år.

– Da sitter jeg under en busk med hagehansker og spade. Jeg tror ikke jeg orker å se på. Det kommer til å være vemodig og det kommer til å være tøft, avslutter hun.

Se kjendisene ankomme «Gullruten» her

Slik tok Dorthe farvel med publikum etter 13 år:

615607