jonathanparr
jonathanparr
parr
parr

Parr kåret til årets spiller i Crystal Palace

- Helt utrolig, sier en stolt pappa Parr til TV 2, etter at sønnen ble kåret til «årets spiller».

Jonathan Parr hadde en sentral rolle i AaFK – og gikk fra Aalesund til Crystal Palace i fjor sommer. Overgangen til engelsk fotball taklet han på utmerket vis.

Parr spilte en sentral rolle for londonklubben denne sesongen. Han spilte 35 seriekamper og scoret fire mål. Klubben endte på 17.-plass i mesterskapsserien, som er nest øverste nivå i engelsk fotball.

Lørdag ble 23-åringen hedret med prisen for klubbens beste spiller.

– Det er helt utrolig! Jeg ble spurt på forhånd om jeg trodde Jonthan ville bli kåret, og da svarte jeg at jeg trodde han i hvert fall kom til å være en av tre nominerte, sier pappa Roger Parr til tv2.no.

Selv om faren hadde tro på at sønnen ville hevde seg i toppen av kåringen, var det likevel overraskende at han fikk den prestisjetunge utmerkelsen.

Roger Parr fungerer også som rådgiver til den ekstraordinære fotballspilleren. Jonathan Parr er nemlig mer enn bare et stort balltalent. Ved siden av den utrolige rekken på 80 kamper uten pause, tar Jonathan Parr økonomistudiene vel så seriøst.

– Han har nettopp fullført eksamen i økonomi, og er litt over halvveis i studiene i «økonomi og ledelse». På samtlige eksamener han har gjennomført, har han vært blant de 20 øverste prosentene. Han stiller utrolig høye krav til seg selv både på fotballbanen og på skolebenken. Selv kunne jeg ønske at han slappet litt av noen ganger, sier Roger Parr og flirer.