elikari
elikari

Vær-Eli Kari fikk 40 kjoler til festen

Fullt kaos etter at Eli Kari Gjengedal annonserte etter «Gullruten»-kjole på Facebook. Her avslører hun hva hun valgte.

Kjendisene blir hardt bedømt for de kjolene de tar på seg under «Gullruten»-festen. Derfor søkte TV2s værmelder Eli Kari Gjengedal etter råd på Facebook. Hun etterlyste en skikkelig vinner av en kjole og da kokte det på Facebook. Hun valgte til slutt en kjole fra Fretex:

– Kjolen er fra Fretex og kostet bare 249 kroner. Jeg elsker den; grønn og fin. Litt sånn 70-tallspreg, sier Eli Kari Gjengedal til «God kveld Norge» og forteller hvordan kaoset startet.

– Tullet litt

– Tidligere i uka tullet jeg litt på Facebook. Også la jeg ut en etterlysning etter årets «Gullruten»-kjole som kunne gi terningkast seks. Da fikk jeg en enorm respons. Jeg har hatt så mange flotte kjoler å velge mellom. Alt fra privatpersoner som har levert til TV 2 til store kleskjeder og Fretex. Så synes jeg at Fretex står for så mye bra. Derfor håpet jeg at jeg skulle finne en kjole der, og det gjorde jeg. Så tusen takk, sier Eli Kari som etter etterlysning ble kontaktet direkte av Fretex.

– De sendte kjoler over fra Oslo, avslører hun. Og til slutt fant hun den perfekte kjolen til festen.

Viser frem kjolene

Hun er totalt overveldet av responsen på tullemeldingen:

– Jeg har fått rundt 40 kjoler som er blitt levert på TV 2 og hjem. Dessuten har jeg fått masse henvendelser som jeg ikke har fått tid til å svare på. Så det er jeg litt lei meg for. Men jeg skal legge ut en fantastisk takk på Facebook i morgen også skal jeg ha med meg til kjoler på Nyhetskanalens frokostsending i morgen, sier Eli Kari Gjengedal som er værmelder i morgen tidlig.

Og de kjolene hun ikke har brukt lover hun å få sendt tilbake til sin rette eier.