Dorthe4
Dorthe4

Dorthe Skappel mistet stemmen dagen før «Gullruten»

– Jeg ble litt bekymret. Stemmen ble bare borte.

«Gullruten»-programleder Dorthe Skappel har slitt med en forkjølelse helt siden prøvene for showet begynte denne uken. I går kveld mistet hun totalt stemmen. Det kom som et sjokk.

«God kveld Norge» går live fra den røde løperen på «Gullruten» fra 18.30

Les mer: Dorthe: – Det er både trist og godt på samme tid

– Det var ikke en lyd

– Jeg hadde jeg ikke snakket på en god stund. Så skulle jeg si noe til Jon (ektemannen red. anm.) og da hørte han ingenting. Det var ikke noe lyd. Da ble jeg litt bekymret. Jeg mistet stemmen helt. Den ble bare borte. Det kom bare sånne pip, men nå er den på oppadgående igjen, smiler Dorthe Skappel.

Da hun plutselig mistet stemmen i går, ble hun bekymret for kveldens sending:

– En ting er ikke å kunne si noenting. Det er nesten verre når du sier en setning og stemmen plutselig bare falt ut. At den bare forsvant. Det ble noen halspastiller og litt smøring av halsen. Så nå føler jeg meg litt bedre, konstaterer Dorthe som er sikker på at hun er klar for sending i kveld.

Les også: Derfor tok Dorthe Skappel silikon

– Store sko å fylle

Tidligere i dag ble det klart at Dorhe Skappel slutter som programleder for «Gullruten» etter 13 år. Dorthe er blitt en institusjon for dette programmet og hun tror selv at det blir vanskelig å komme etter henne

– Jeg synes synd på den jenta som skal ta over; hvis det blir en jente. Ikke fordi at hun ikke kan klare det utmerket, men det er ganske store sko å fylle. Det å komme på scenen etter en som har vært der i 13 år. Det er ikke til å komme bort fra at hun vil bli sammenlignet med meg, sier Dorthe som understreker at dette bare blir det første året etter hennes avgang. Året etter tror hun at folk ikke lenger vil sammenligne programlederen med henne.

Les mer: Her sjokkerer Dorthe i bare undertøyet på TV

– Liker ikke mannelige komikere

Dorthe håper ikke det blir en mannlige komikerne som tar over som programleder:

– Jeg håper de ungår de mannlige komikerne fordi jeg er ikke så glad i noen av dem. Jeg liker dem der de hører hjemme, men jeg synes ikke alt skal være komisk basert. Dette showet synes jeg fortjener en verdighet, sier Dorthe som har et ønske om en programleder:

– Hvis jeg var TV 2, ville jeg plukket en fullstendig ukjent person, mann eller kvinne. Så ville jeg brukt ett år på å skolere den personen på alle mulige måter og klinket til med et helt ukjent ansikt.