old dog
old dog

Møt dyrene du helst ikke vil se

De er kanskje søte, men de er mest av alt i veien.

Linselus er et utrykk som stort sett brukes om noen som dukker opp på et bilde uten at fotografen hadde planlagt at de skulle være der.

Og som oftest tenker vi på bemerkelsesverdige mennesker i bakgrunnen av et bilde.

Men det er ikke bare mennesker som plutselig kan få det for seg å sabotere et fint fotografi.

Og det er definitivt ikke alle linseluser som er like velkomne.

Her har vi samlet noen av de mest irriterende dyre-linselusene på nettet.

birdbomb
birdbomb

En mer irriterende fugl enn dette må du lete lenge etter. Det er faktisk nesten så vi kan høre den si (med en litt nasal fuglestemme) "Hva? Er det noe bak meg du ser på? Står jeg i veien?"

catasianbomb
catasianbomb

Noen ganger slår det oss at vi kanskje hadde hatt adskillig færre problemer med katter som denne, hvis ikke bare kameraer hadde vært så ekstremt interessante å lukte på.

old-dog
old-dog

Dette bildet er kanskje nettets mest brukte eksempel på en skikkelig irriterende plassert hund. Naturlig nok har det også blitt brukt i en lang rekke sensurvitser. Og vi forstår utmerket godt hvorfor.

fishbomb
fishbomb

Denne fisken lot tydeligvis heller ikke sjansen til å ødelegge et romantisk feriebilde. Til tross for at det ikke ville vært spesielt snuskete en gang.

old-catbomb
old-catbomb

Denne katten har også blitt brukt i en del sammenligner som et av selve symbolene på malplasserte dyr. Igjen innser vi at i veldig mange slike tilfeller kunne vært unngått om ikke kameraer var så fordømt morsomme å gni seg inntil.

dogbomb
dogbomb

Atter en gang viser det seg at hunder ikke en gang skjønner at de gjør noe galt. Den er vel så vant til å være midtpunktet i alskens bilder at det ville vært utenkelig å flytte på seg når et kamera dukker opp.

guydog
guydog

Men en sjelden gang iblant er vi nødt til å takke dyrene for at de plutselig dukker opp. Vi er overbevist om at denne lille hunden gjør oss en enorm tjeneste, ved å la oss slippe å se hva denne fyren faktisk prøver å vise fram.

Følg Nårje på Facebook. Klikk her!

Få også med deg Nårje på Twitter. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her