karing
karing

De beste av de verste

Disse tre utgjør det aller beste av det dårligste innen sportsverdenen.

Golden Goal har kommet til veis ende i sesongen, og tradisjonen tro betyr det at det skal bli kåringenes kåring. Med andre ord blir det et gjensyn med de aller beste klippene fra hele sesongen.

Den første som får en plass på vår tvilsomme seierspall er et nyhetsanker fra BBC. Han skal presentere en sak om en amerikansk baseballspiller som er tiltalt for litt av hvert og har med seg en ekspert på livelink fra USA. Problemet er bare at vår britiske venn har glemt å ta seg en prat med nyhetsankeret på forhånd og da blir resultatet så som så.

På en hederlig andreplass finner vi en sportsfisker som opererer på egenhånd. Han har montert et kamera på kajakken sin som foreviger sportsfiskerens ublide møte med en hissig gås.

Vinneren av kåringenes kåring tar en soleklar førsteplass. Det er en paraglider som er i ferd med å gjennomføre en særdeles lite gjennomtenkt plan. For oss andre er det lett å skimte hva problemet er litt nede i bakken¿

Se kåringenes kåring i videovinduet øverst i saken!

Har du sett et morsomt klipp som du mener burde få plass i en av kåringene våre?

Send en mail til goldengoal@rubicontv.no og tips oss.

Alle klipp som kommer med i kåringene våre blir premiert med Golden Goal-effekter.

Golden Goal tar pause til høsten, men du kan se det beste fra denne sesongen førstkommende torsdag klokken 20.30 på TV2 Zebra og fredag klokken 23.25 på TV2.