Ida Hanevold (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)
Ida Hanevold (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)

«The Voice»-deltakere: – Vi er litt «starstruck» av mentorene

Se intervjuer fra backstage i «The Voice».

Ti artister har allerde stått på scenen i «The Voice», og i videoen øverst ser du voicereporter Maria Bodøgaard intervjue deltakerne i Red Room. Der sitter deltakerne også og følger med på Facebook, Twitter og TV2.no-chat.

Se hele sendingen øverst!

– Jeg har blitt litt starstruck, jeg

Det har kommet mange spørsmål til deltakerne på sosiale medier, og ett av dem går på om deltakerne blir «starstruck» av mentorene.

Shaun har tidligere fortalt at han har plakater av Magne Furuholmen på gutterommet hjemme, og han innrømmer at det første møtet med sin mentor Magne Furuholmen var litt rart.

– Det er litt spesielt. Du tenker på det. Litt sånn «dude, I have posters of you all over my wall». Litt starstruck, men mest fokusert, sier Shaun.

Ida Hanevold synes hun har lært mye av sin mentor Sondre Lerche.

– Det er ganske proffesjonell tone. Han følger oss veldig godt opp. Jeg har blitt så fan av han, så jeg har blitt litt starstruck, jeg, sier Ida og ler.

Ida Hanevold (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)
Ida Hanevold (Foto: Glenn Svendsen/TV 2)

Shaun fikk spesiell oppmerksomhet

Shaun har også fått en noe spesiell oppmerksomhet på Twitter. Forfatter Anne Holt er nemlig full av begestring.

«Shaun vinner #TheVoiceNorge. Både han og mentoren hans får meg til å stusse over egen legning», skriver Anne Holt på Twitter.

– Skriv en bok, jeg kjøper den! Så morsomt. Hva skal man si? Du tok meg veldig på senga nå. Tusen takk, sier en smigret Shaun.

Øverst ser du også at deltakerne synger bursdagssangen til Monika som fyller 25 år i dag. Der ser du også duett med Monika og Aleksander.

Etter nyhetspausen ser du Martin og Hege på scenen!