lenenystrom
lenenystrom

Lene Nystrøm klinte til med TV 2-reporter

«God kveld Norge» var direkte fra den røde løperen på «Gullruten». Se sendingen her.

«God kveld Norge» var i kveld direkte inne fra den røde løperen fra «Gullruten»-utdeling i Griehhallen i Bergen.

Vår reporter Fredrik Furuseth var plass, og ga de første intervjuene med kjendisene, kjolevalgene og alt om kveldens begivenhet.

Se kjendisene ankomme «Gullruten» i videovinduet øverst i saken fra klokken 18.30.

Det skjer alltid mye under en slik prisutdeling, og i videovinduet øverst i saken kan du se kjendisenes ankomst.

Klinte til med TV 2-reporter

Lene Nystrøm har gjort stor suksess som skuespiller i «Varg Veum»-filmene de siste årene. Hun er i kveld på «Gullruten» for første gang.

– Det er nesten flaut, sier Nystrøm med et smil.

I den danske versjonen av «The Voice» har Nystrøm i vinter vært dommer.

– Det har vært en veldig god opplevelse. Det er veldig gøy å få brukt mine musikalske krefter på den måten. Som regel er det Søren eller Claus i bandet som står for det, så det å få dirigere et orkester å få liv til å vise at man kan, det har gjort meg veldig godt. Selvtillittmesssig også har det også styrket meg, sier Nystrøm.

Da intervjuet med TV 2-reporter, Fredrik Furuseth var over, krevde Nystrøm mer enn bare en klem. Hun stakk fram munnen og krevde et kyss av reporteren.

615570

Kom med «sønnen»

Truls Svendsen og Ravi har tidligere gjort en «Senkveld»-innslag sammen, hvor Ravi spilte sønnen til Truls. Og det var nettopp slik Truls ankom den røde løperen i kveld.

– Jeg har med meg sønnen min, sier Truls og holder rundt Ravi.

Svendsen har tidligere vunnet pris for programmer han har vært med i, men er i år nominert personlig for første gang.

– Jeg synes det er dritkult og jeg er så stolt. Jeg har ofte sagt at det er en ære å være nominert, men i år mener jeg det virkelig, sier Svendsen.

– «Hver gang vi møtes» har vært et kjempeløft

Bertine Zetlitz er nominert sammen med resten av artistene i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», men til tross for at flere av landets mest kjente artister deltok, hadde hun ikke spådd suksessen på forhånd.

– Jeg tror ingen hadde forventet det på forhånd, hvertfall av oss som var med. Vi klamret oss til lunsjene og middagene hvor vi fikk synge andres sanger. Det har vært utrolig fint, og vi har fått fantastisk respons fra alle. For alle som var med har dette vært et kjempeløft.

– Det blir morsomt å se og jeg kommer til å følge med til neste år, sier Bertine som ikke vil avsløre hvem hun vil se i neste sesong av suksessprogrammet.

– Vi fortjener å vinne

Skuespillerne fra TV 2s suksesserie «Dag» kom sammen til utdelingen. De vant pris i fjor, og er også i år nominert i kategorien for beste serie.

– Det hjelper litt på selvtilliten at folk liker det, sier Anders Baasmo Christiansen og fortsetter:

– Vi er ganske rolige siden vi vant i fjor, men vi går for å vinne beste serie. Det synes jeg vi fortjener, sier han

– Det er lov å bli ordentlig glad om man vinner?

– Ikke i vår gjeng, sier Atle Antonsen humoristisk.

Gjengen skal snart i gang med filmingen av den tredje sesongen av «Dag».

– Det blir fantastisk. Vi gleder oss veldig til å begynne å jobbe sammen igjen, sier Antonsen og legger til:

– Nå er det bare å få rydde unna disse prisene.

ULASTELIG ANTRUKKET: Tuva Novotny kom i smoking, akkurat som kollegene fra «Dag», Anders Baasmo Christiansen og Atle Antonsen.
ULASTELIG ANTRUKKET: Tuva Novotny kom i smoking, akkurat som kollegene fra «Dag», Anders Baasmo Christiansen og Atle Antonsen.

Fester for første gang etter fødselen

P3-programleder, Live Nelvik, kom sammen med «The Voice»-programleder, Maria Bodøgaard. Nelvik er nominert i kategorien årets TV-navn, mens Bodøgaard kan vinne pris for NRK3-programmet «Trekant».

– Det er veldig gøy. Det er folket som bestemmer, og man får ikke gjort så mye mer hvis ikke folket liker deg. Sånn sett er det en stor tillitserklæring, sier Nelvik.

Hun ble mor for første gang i vinter, og innrømmer at hun tar det rolig med sjampanjen i kveld.

– Jeg drikker nesten ingenting, jeg tør ikke. Jeg har ikke drukket på innmari lenge, sier hun.

Hun synes det er godt å endelig ha mulighetene til å dra på fest igjen, men nyter også mammarollen til fulle.

– Det er veldig deilig, hvis jeg skal være ærlig. Men det blir fint å komme hjem også, jeg har blitt sånn at jeg synes det er deilig å ha noen å komme hjem til, sier hun.

livenelvik
livenelvik

Bryr seg ikke om terningkast

Pa Haraldsen ankom «Gullruten» i en kjole fra en hittil utkjent norsk designer.

– Jeg har ikke vært her på noen år, så jeg er veldig klar, sier Haraldsen som stilte i en kjole fra den norske designeren NIA.

– Jeg er den første som får bære hans design, sier programlederen.

Hun ville skille seg ut, og valgte derfor en ukjent designer.

– Jeg synes han har litt internasjonalt preg på kjolene sine Jeg hadde lyst til å gå med nye nytt som jeg visste at ingen andre kom til å gå med. Denne kjolen er det bare en av og det er veldig gøy, sier Haraldsen.

Men hvilket terningkast hun tror hun får for kjolen, vil hun ikke si.

– Det er vanskelig å si. Jeg har fått terningkast seks tidligere og jeg har også fått tre. Det spiller egentlig ikke en stor rolle. Det viktigste er at man føler seg vel selv, sier Haraldsen.

Årets gjeveste pris

«Raske Menn»-duoen Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto ankom utdelingen sammen, og er som vanlig i det lettermilde hjørnet.

– Jeg har veldig store forventninger og jeg skal dele ut en utrolig viktig pris som jeg har forberedt meg veldig til. Årets...hva er det for noe?, spør Rafto.

– Det er kanskje den aller gjeveste prisen, årets reality, sier kollega, Calle Hellevang-Larsen.

«Raske Menn» er til høsten klare med sitt eget program på TV 2, og kan avsløre hva programmet skal handle om.

– Vi holder på med et hesteprogram. Aller mulige typer hester, sier gutten og bedyrer at dette ikke er tull.

Mari viste puppeinnlegg

Petter Pilgaard og kjæresten Mari Haugersveen ankom utdelingen sammen, og humøret er som vanlig på topp. Selv om ingen av dem er nominert under årets utdeling, er Mari til høsten aktuell med TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden».

– Det blir spennende. Det er fire veldig forskjellige jenter som skal kjøre reality. Vi har akkurat startet filmingen, og alt kan skje, sier Haugersveen.

Mari avslører også hemmeligeten bak kveldens antrekk og sjokkere ved å dra ut BH-innleggene på direkten.

– Jeg kaller det bare for kyllingfiletene, sier Petter Pilgaard.

– Det er hemmeligheten,sier Mari og forklarer:

– De som ikke er født med store brød de må kompensere med andre ting. Da er dette perfekt.

– Det er fattigmannssilikon, legger kjæresten til.

615556

Vil ta over jobben til Dorthe

Sigrid Bonde Tusvik, ankom den røde løperen i en sort kjole. Hun har fått med seg at Dorthe Skappel leder sin siste «Gullruten»-sendingen i kveld, og er klar til å overta.

– Det er på tide at hun slipper oss andre til. Mange av oss har stått å ventet lenge på å bli tatt imot som den neste store «Gullruten»-programlederen. Det er veldig trist, men jeg tenker at jeg liker best de gangene hun har falt og hatt blåveis. Små feil er det beste med Dorthe. Hun er veldig perfekt, sier komikeren.

– Du lanserer deg selv som arvtaker?

– Jeg er her kun for å prøve å knabbe den tittelen der. Jeg skal smiske meg inn i systemet, sier Bonde Tusvik.

615547

I kjole fra Fretex

TV 2s værdame, Eli Kari Gjengedal, ankom «Gullruten» i kjole fra Fretex. Hun etterlyste tidligere denne måneden drømmekjolen på Facebook, og lovte å fremføre et selvlaget stev for den som kunne gi henne en kjole som står til terningkast seks hos Jan Thomas. Etter en overveldende respons endte hun opp i kjole fra Fretex etter at de tok kontakt med henne etter kjolefrieriet.

– Den er kjempeflott, og den passer godt til min grønne stil. Secondhand, bruke ting om igjen, trenger ikke å være så dyrt. Så derfor er jeg veldig glad for å gå i antrekk fra Fretex i dag, sier hun til «God kveld Norge».

Les også: Her er alle «Gullruten»-nominasjonene