Bærum SK–TUIL

Åpen kamp på Sandvika Stadion, og det må vel bli mange sjanser og mange mål?

Kamp: Bærums SK–TUIL

Tidligere møter:

2011: Ikke samme avdeling

2010: Ikke samme divisjon

2009: Ikke samme divisjon

Tre siste kamper hjemmelag: Uavgjort, Uavgjort, Tap

Karantener hjemmelag: Lundemo

Nøkkelspillere skadet hjemmelag: Finstad

Nøkkelspillere usikre hjemmelag: Sandbu, Ruud Irgens

Antatt lagoppstilling hjemmelag:

Hjulstad–Troupe, Ruud Irgens, Aunan, El-Masouri–Aalbu, Larsen, Sandbu, Mikkelsen–Shaswari, Llulaku

Tre siste kamper bortelag: Seier, Tap, Seier

Karantener bortelag: Ingen

Nøkkelspillere skadet bortelag:

Nøkkelspillere usikre bortelag: Lysvoll

Antatt lagoppstilling bortelag:

Sørensen–Yndestad, Bertheussen, Talberg, Rinde–Johnsen, Johansen–Strøm, Kjæve, Lysvoll/ Allertsen–Waage

Kampvurdering:

Bærum har kun spilt tre kamper i årets serie, da de har fått utsatt sine kamper mot henholdsvis Mjøndalen og Hødd. Sist runde var det uværet på Ulsteinvik som satt en stopper for laget. Laget har ennå til gode å vinne en kamp i år, men har laget hele syv mål på sine tre kamper. TUIL vant en jevn kamp hjemme mot Mjøndalen, og står nå med to seire på sine to siste kamper. Laget venter allikevel på å ta sine første poeng på bortebane da begge kampene som har gitt poeng har blitt spilt hjemme på trygge TUIL-Arena. Bærum gikk på et forsmedelig cuptap mot erkerival Asker som laget byttet plass med i seriesystemet foran denne sesongen. TUIL tok seg videre etter å ha slått andredivisjonslaget Mjølner etter ekstraomganger.

Både Ruud Irgens og Sandbu var tilbake i cupkampen på onsdag. Mye tyder derfor på at disse er friske, og vi tror de går rett inn i laget. Lundemo spilte cupkampen, men er nødt til å sone karantene for det røde kortet han pådro seg mot Kisa. Grunnen til dette er at han egentlig skulle sone mot Hødd, men den kampen ble som kjent utsatt. Vi er litt usikre på hvilke spiller som vil komme inn i denne posisjonen. Enten blir det Larsen eller Sanne. På høyrekanten står det nok mellom Mikkelsen og Berg, men vi har mest tro på Mikkelsen siden Berg har vært lenge ute med skade.

TUIL spilte som sagt ekstraomganger i midtuken, og startet med toppet lag i det oppgjøret. Gode Lysvoll ble byttet ut allerede i det 31. minutt med en kjenning på baksiden av låret. Dette er ikke godt nytt for TUIL hvis det viser seg å være en strekk. Hvis han er ute så er det enten Allertsen eller Lidin-Hansen som kommer inn. Yndestad ble byttet ut tidlig han også, men vi tror det er mest for å spare spilleren da han nylig har kommet tilbake fra skade.

Hvis denne kampen ikke blir en åpen kamp med mange målsjanser og antakeligvis mange mål så skjønner vi ikke noe. Det er to lag som kommer til å gå for seier, det er to lag som er gode i overgangsspillet, det er to lag som scorer mye mål, det er to lag som ikke har sin sterkeste side i å forsvare seg og det er to lag som ser hvor verdifullt det vil være å ta tre poeng fra en potensiell konkurrent rundt nedrykksstreken.